Karantin rejimindən mərhələli çıxış üzrə ictimai iaşə müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar Nümunə analiz cavablarının statusunun öyrənilməsi – Tezliklə xidmətinizdə olacaqdır
- İctimai iaşə müəssisələrində təmizlik-dezinfeksiya işlərinin həyata keçirilməsi ilə bağlı maarifləndirici videoçarx
- İctimai iaşə müəssisələrində COVID-19-a qarşı mübarizə ilə bağlı videoçarx
- İctimai iaşə müəssisələrində tibbi maskadan necə istifadə edilməlidir?
- Mal-qaranın kəsimi zamanı zəruri qaydalar
- Şəxsi gigiyena qaydaları haqqında məlumat vərəqələri müəssisələrdə yerləşdirilməlidir
- Yoluxucu xəstəliklərdən qorunmaq üçün otellərdə və turizm müəssisələrində bir sıra tövsiyələrə diqqət yetirilməlidir
- Karantin rejimindən mərhələli çıxış üzrə ictimai iaşə müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar
- Karantin rejimindən mərhələli çıxış üzrə ictimai iaşə müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar
- Ərzaq satışı müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar
- Ərzaq satışı müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar
- Ərzaq mağazalarında dezinfeksiya edilməsi vacib olan sahələr
- Hamilə qadınların qida rasionu
08-05-2020 15:37
- İşçilər və müştərilər dezinfeksiyaedici məhlullarla təchiz olunmalı
- İş yerləri kimyəvi yuyucu vasitələrlə mütəmadi təmizlənməli və ya dezinfeksiya edilməli
- Qida məhsulları daşıyan bütün nəqliyyat vasitələri dezinfeksiya olunmalı
Laboratoriyalar