Azərbaycan Qida Təhlükəsizliyi İnstitutunun vəzifələrinə qida təhlükəsizliyi sahəsinin elmi əsaslarını işləyib hazırlamaq və Azərbaycan Respublikasının Qida Təhlükəsizliyi Agentliyinə təqdim etmək, hüquqi və fiziki şəxslər üçün qida təhlükəsizliyi göstəriciləri üzrə tədqiqat xidmətləri göstərmək, qida təhlükəsizliyi sahəsində elmi, texniki və praktiki məsləhət xidmətlərinin göstərilməsini həyata keçirmək, qida təhlükəsizliyi sahəsində laboratoriya sisteminin inkişafı ilə bağlı təkliflər vermək, qida zəncirinin bütün mərhələlərində fəaliyyət göstərən subyektlərdə qida təhlükəsizliyi göstəriciləri üzrə tədqiqatların aparılması ilə bağlı xidmətlərin göstərilməsini təşkil etmək, yüksəkixtisaslı kadrların qida təhlükəsizliyi sahəsində elmi-praktiki araşdırma və tədqiqat işlərinin aparılmasına köməklik göstərmək və İnstitutun nizamnaməsində qeyd olunan digər vəzifələr daxildir.
- AQTİ Qarabağ Universitetinin tələbələri üçün təlimlər təşkil edib 20-12-2024 10:45
- AQTİ “HALAL” sertifikatlaşma prosesini davam etdirir 17-12-2024 10:51
- Botulizm nədir və botulizmə yoluxmamaq üçün nələrə diqqət etməliyik? 19-12-2024 11:09
- Yeni il hədiyyə qutuları alarkən nələrə diqqət edilməlidir? 10-12-2024 11:49
- Tərkibində allergenlər olan qidalar və onların orqanizmə təsiri 06-12-2024 11:09