Azərbaycan
Qida Təhlükəsizliyi İnstitutu
Giriş
Ana səhifə
İnstitut
İnstitut
Azərbaycan Qida Təhlükəsizliyi İnstitutun fəaliyyətinin əsas məqsədi insanların həyat və sağlamlığının qorunması üçün qida təhlükəsizliyinin daha səmərəli təşkilini təmin etməkdir.
Haqqımızda
Struktur
Nizamnamə
Biz kimik?
Rəhbərlik
Etik davranış qaydaları
Qəbul günləri
Normativ aktlar
Normativ aktlar
Azərbaycan Qida Təhlükəsizliyi İnstitutunun Nizamnaməsi Azərbaycan Respublikası Nazirlər Kabinetinin 2018-ci il 16 may tarixli 220 nömrəli qərarı ilə təsdiq edilmişdir. Nizamnamədə Azərbaycan Qida Təhlükəsizliyi İnstitutunun fəaliyət istiqamətləri, vəzifələri, hüquqları və İnstitutla bağlı digər məlumatlar qeyd olunub.
Qanunvericilik
Qanunlar
Məcəllələr
Fərmanlar və sərəncamlar
Normativ hüquqi aktlar
Əsasnamə
Dövlət proqramı
Laboratoriyalar
Laboratoriyalar
Azərbaycan Qida Təhlükəsizliyi İnstitutunun Analitik Ekspertiza Mərkəzinin nəzdində ölkədə qida təhlükəsizliyi, heyvan sağlamlığı, bitki sağlamlığının qorunması və karantin nəzarətinin həyata keçirilməsində mühüm rol oynayan 19 laboratoriya fəaliyyət göstərir.
Laboratoriyalarımız
Yeniliklər
Regional laboratoriyalar
Bakı şəhəri və Abşeron rayonu
Xidmətlər
Xidmətlər
Azərbaycan Qida Təhlükəsizliyi İnstitutu əhalinin sağlamlığını qorumaq və qida təhlükəsizliyinin daha səmərəli təşkilini təmin etmək məqsədi ilə bir sıra xidmətlər təklif edir.
AQTİ-nin göstərdiyi xidmətlər
Layihələndirmə
Laborator analizlər
Təlimlər
Dövlət satınalmaları
Media
Media
Bizdən Xəbərdar olun
Xəbərlər
Maarifləndirmə
Video qalereya
Süfrə jurnalı
Elmi-tədqiqat
Elmi-tədqiqat
Azərbaycan Qida Təhlükəsizliyi İnstitutunun mütəxəssisləri tərəfindən hazırlanan elmi məqalələr ilə ətraflı tanış ola bilərsiniz.
Elmi-tədqiqat
Qida təhlükəsizliyi
Heyvan sağlamlığı
Bitki sağlamlığı
Elmi məqalələr
Əməkdaşlıq
Əməkdaşlıq
Azərbaycan Qida Təhlükəsizliyi İnstitutu öz vəzifələrini, hüquqlarını yerinə yetirərkən dövlət və yerli özünüidarəetmə orqanları, beynəlxalq və qeyri-hökumət təşkilatları ilə yanaşı, digər hüquqi və fiziki şəxslərlə də qarşılıqlı fəaliyyət göstərir.
Əməkdaşlıq
Beynəlxalq tədbirlər
Memorandumlar
Sahibkarlarla əməkdaşlıq
Beynəlxalq əlaqələr
Bizimlə əlaqə
AZ
EN
RU
Ana səhifə
İnstitut
Haqqımızda
Struktur
Nizamnamə
Biz kimik?
Rəhbərlik
Etik davranış qaydaları
Qəbul günləri
Normativ aktlar
Qanunvericilik
Qanunlar
Məcəllələr
Fərmanlar və sərəncamlar
Normativ hüquqi aktlar
Əsasnamə
Dövlət proqramı
Laboratoriyalar
Laboratoriyalarımız
Yeniliklər
Regional laboratoriyalar
Bakı şəhəri və Abşeron rayonu
Xidmətlər
AQTİ-nin göstərdiyi xidmətlər
Layihələndirmə
Laborator analizlər
Təlimlər
Dövlət satınalmaları
Media
Bizdən Xəbərdar olun
Xəbərlər
Maarifləndirmə
Video qalereya
Süfrə jurnalı
Elmi-tədqiqat
Elmi-tədqiqat
Qida təhlükəsizliyi
Heyvan sağlamlığı
Bitki sağlamlığı
Elmi məqalələr
Əməkdaşlıq
Əməkdaşlıq
Beynəlxalq tədbirlər
Memorandumlar
Sahibkarlarla əməkdaşlıq
Beynəlxalq əlaqələr
Bizimlə əlaqə
Qida təhlükəsizliyi
Əsas səhifə
Elmi-tədqiqat
Elmi məqalələr
Qida təhlükəsizliyi
Bitki sağlamlığı
Heyvan sağlamlığı
Qida təhlükəsizliyi
Müəlliflər
Ədəbiyyat siyahısı
2020-11-05 14:55:00
Səhər yeməyinin faydaları
Şokoladın tərkibi, sağlamlığa fayda və zərərləri
Orqanik qida məhsulları
Trans yağların sağlamlığa təsiri
Balıq və balıq məhsullarının insan orqanizmində törətdiyi fəsadlar
Banan haqqında bilmədiklərimiz
Çay haqqında bilmədiklərimiz
Qarpız zəhərlənməsindən nece qorunmaq olar
Qablaşdırma məmulatlarının qidalarımıza təsiri
Pendirin orqanizmə faydaları və təhlükələri
Hamiləlik və laktasiya dövründə COVID-19 xəstəliyi riski
Ət və ət məhsullarının faydası və zərərli xüsusiyyətləri
Əncirin faydaları
Çimərlik və turizm obyektlərində qidalanma necə olmalıdır
Xəritədə biz
Laboratoriyalar
Bakı və Abşeron
Reginal Laboratoriyalar
Type 1
Göygöl
Quba
Bakı
Şəki
Qəbələ
Oğuz
İsmayıllı
Göyçay
Ağdaş
Axtar
Nümunə analiz cavablarının statusunun öyrənilməsi – Tezliklə xidmətinizdə olacaqdır