Qida Təhlükəsizliyi Nümunə analiz cavablarının statusunun öyrənilməsi – Tezliklə xidmətinizdə olacaqdır
- AQTA tərkibində ən çox şəkər olan emal edilmiş qida məhsullarının siyahısını açıqlayıb
- Enerji dəyəri deyil, qida dəyəri yüksək olan məhsullara üstünlük verilməlidir!
- Fındıqda aflatoksin təhlükəsi və mübarizə yolları
- Yeni il hədiyyə qutularını seçərkən nələrə diqqət yetirilməlidir?
- Şəkərdəki zərər
- Qidalardakı gözəgörünməz qəhrəman
- Göbələkdən zəhərlənmənin baş verməməsi üçün nələrə diqqət olunmalıdır?
- Çimərlik və turizm obyektlərində qidalanma necə olmalıdır?
- Omeqa-3 balıq yağının faydaları və istehlak qaydaları
- Qida məhsullarının zənginləşdirilməsinin əhəmiyyəti və yod çatışmazlığının aradan qaldırılması yolları
- Mövsümü meyvələrin istehlakı zamanı nələrə diqqət etməliyik?
- Qidalarda əmələ gələn toksik maddələr və onların qarşısını almaq üçün zəruri olan tədbirlər
Laboratoriyalar