Azərbaycan Qida Təhlükəsizliyi İnstitutunun vəzifələrinə qida təhlükəsizliyi sahəsinin elmi əsaslarını işləyib hazırlamaq və Azərbaycan Respublikasının Qida Təhlükəsizliyi Agentliyinə təqdim etmək, hüquqi və fiziki şəxslər üçün qida təhlükəsizliyi göstəriciləri üzrə tədqiqat xidmətləri göstərmək, qida təhlükəsizliyi sahəsində elmi, texniki və praktiki məsləhət xidmətlərinin göstərilməsini həyata keçirmək, qida təhlükəsizliyi sahəsində laboratoriya sisteminin inkişafı ilə bağlı təkliflər vermək, qida zəncirinin bütün mərhələlərində fəaliyyət göstərən subyektlərdə qida təhlükəsizliyi göstəriciləri üzrə tədqiqatların aparılması ilə bağlı xidmətlərin göstərilməsini təşkil etmək, yüksəkixtisaslı kadrların qida təhlükəsizliyi sahəsində elmi-praktiki araşdırma və tədqiqat işlərinin aparılmasına köməklik göstərmək və İnstitutun nizamnaməsində qeyd olunan digər vəzifələr daxildir.
- AQTİ-də “Təlimçilər üçün təlim” proqramı davam edir 19-03-2024 15:04
- “Qida sahəsində gigiyena tələbləri” mövzusunda təlimlər davam edir 19-03-2024 10:50
- Nar bitkisinin əsas xəstəlikləri və mübarizə yolları 09-02-2024 12:30
- Şəkər qəbulunun azaldılmasının orqanizm üçün hansı faydaları var? 08-02-2024 11:46
- Məktəbəqədər yaşlı uşaqların qidalanması necə təşkil olunmalıdır? 26-01-2024 10:22
- AQTA “Şəkəri azalt, ömrünü uzat!” kampaniyasını davam etdirir 10-01-2024 11:28