Xəbərlər Nümunə analiz cavablarının statusunun öyrənilməsi – Tezliklə xidmətinizdə olacaqdır
- AQTİ mütəxəssisləri tərəfindən növbəti nəzəri-praktiki təlim keçirilib
- AQTİ laboratoriyalarına təqdim olunan nümunələr mərkəzləşmiş formada qəbul edilir
- Risklərin qiymətləndirilməsi qaydalarına dair növbəti təlim keçirilib
- “Peşəkarlarla görüş”də ictimai iaşə obyektlərində qida təhlükəsizliyi barədə məlumat verilib
- Qida məhsullarının saxlanma temperaturu və mal qonşuluğu qaydaları haqqında danışılacaq
- Təlimdə risklərin qiymətləndirilməsi qaydaları izah edilib
- ABŞ və Gürcüstandan olan nümayəndələr AQTİ-nin fəaliyyəti ilə tanış olub
- Bakı Regional Sınaq Laboratoriyası İngiltərədə keçirilən səriştəlilik sınaqlarında uğurlu nəticələr əldə edib
- AQTİ-nin mütəxəssisləri çinar taxtabitinin ekspress risk təhlilini həyata keçirib
- Qida sahəsində ilk dəfə laboratoriyalar üçün səriştəlilik sınaqlarının təşkilinə başlanır
- Təlimdə HACCP planının tərtib edilməsi qaydaları izah olunub
- AQTİ qida mühəndisi ixtisası üzrə işə qəbul elan edir
- Birinci
- Əvvəlki
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- Növbəti
- Sonuncu
Laboratoriyalar