Xəbərlər Nümunə analiz cavablarının statusunun öyrənilməsi – Tezliklə xidmətinizdə olacaqdır
- Məktəblilərə sağlam qidalanma ilə bağlı hazırlanmış çap materialları təqdim olunub
- Soyuducu anbarlara dair texniki tələblər və sanitar-gigiyenik normalardan bəhs ediləcək
- Qida subyektləri üçün HACCP sisteminin tətbiqi zərurətə çevrilir
- Azərbaycan Qida Təhlükəsizliyi İnstitutunda “Bitki sağlamlığı üzrə ekspertlər klubu” yaradılır
- "Təlim saatı"nın budəfəki mövzusu bitki zərərvericisinə həsr olunub
- Azərbaycan Qida Təhlükəsizliyi İnstitutu Hüquqşünaslıq ixtisası üzrə vakant yerlərə işçi qəbulu elan edir
- “Məktəblilərin qida bələdçiləri” pilot layihəsi çərçivəsində növbəti onlayn təlim başa çatıb
- Qida təhlükəsizliyi sahəsində laboratoriya üzrə fəaliyyət göstərən mütəxəssis və tələbələr üçün təlim keçirilib
- “Məktəblilərin qida bələdçiləri” layihəsi çərçivəsində növbəti görüş keçirilib
- “Məktəblilərin qida bələdçiləri” layihəsi çərçivəsində növbəti təlim keçirilib
- Qida məhsullarındakı konservantlar haqqında məlumat veriləcək
- AQTİ mütəxəssisləri tərəfindən ADNSU tələbələrinə nəzəri-praktiki təlim keçirilib
- Birinci
- Əvvəlki
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- Növbəti
- Sonuncu
Laboratoriyalar