AzərbaycanQida Təhlükəsizliyi İnstitutu
COVID-19 - dan qorunmaq üçün fermerlər nəyi bilməlidir?
24-04-2020 11:42

- Təsərrüfat sahələrində işçilər arasında azı 2 metrlik məsafə saxlanılmalı
- Çirkli əllərlə ağız, burun və gözlərə toxunulmamalı
- Soyuqdəymə və ya qripəbənzər simptomları olan şəxslərlə yaxın təmas qurulmamalı
- İş paltarı, boşqab, stəkan, dəsmal və bu kimi digər əşyalar ortaq istifadə edilməməli
- Tək istifadəlik maska, əlcək düzgün çıxarılıb, paketə qoyularaq qapalı zibil qutusuna atılmalı, iş paltarı 60°-də yuyucu tozla yuyulmalı
- Evə gəldikdə əllər sabunlanaraq azı 20 saniyə axar su altında yuyulmalı

Xəritədə biz
Laboratoriyalar

Nümunə analiz cavablarının statusunun öyrənilməsi – Tezliklə xidmətinizdə olacaqdır