Sahibkarlarla əməkdaşlıq Nümunə analiz cavablarının statusunun öyrənilməsi – Tezliklə xidmətinizdə olacaqdır
- Təlimdə risklərin qiymətləndirilməsi qaydaları izah edilib
- Təlimdə HACCP planının tərtib edilməsi qaydaları izah olunub
- Saxlanma və daşınma proseslərində qida təhlükəsizliyinin təmin olunmasına dair növbəti təlim keçirilib
- “Peşəkarlarla görüş”də pestisid və aqrokimyəvi maddələrin düzgün tətbiqi qaydalarından danışılıb
- “HACCP planının tərtib edilməsi” mövzusunda təlim keçirilib
- Risklərin qiymətləndirilməsi qaydalarına dair təlim keçirilib
- “Təlim saatı”nda balıq xəstəlikləri və müalicə üsullarından bəhs olunacaq
- “HACCP prinsipləri əsasında qida təhlükəsizliyinin təmin edilməsi” mövzusunda növbəti təlim keçirilib
- “HACCP sistemi və qida təhlükəsizliyi” mövzusunda “Peşəkarlarla görüş” keçirilib
- Azərbaycan Qida Təhlükəsizliyi İnstitutu qida təhlükəsizliyinin təmin edilməsi üzrə qiymətləndirmə və dəstək xidməti təklif edir
- SOVQAT layihəsi çərçivəsində sahibkarlıq subyektləri üçün infotur təşkil olunub
- AQTİ mütəxəssisləri tərəfindən ASK üzvləri üçün təlim keçiriləcək
Laboratoriyalar