Sahibkarlarla əməkdaşlıq Nümunə analiz cavablarının statusunun öyrənilməsi – Tezliklə xidmətinizdə olacaqdır
- AQTA qida subyektlərinə qida məhsulları ilə bilavasitə təmasda olan əməkdaşları ilə bağlı müraciət edib
- “Peşəkarlarla görüş”də ictimai iaşə sahəsində qida təhlükəsizliyinin təmin edilməsi barədə danışılıb
- AQTİ mütəxəssisləri tərəfindən HACCP prinsipləri mövzusunda növbəti təlim keçirilib
- “Təlim saatı”nda qida tullantılarının idarəedilməsi barədə danışılacaq
- AQTİ “Tədarükçülərin qiymətləndirilməsi” mövzusunda təlimlərə başlayıb
- “Risk əsaslı yanaşma və prosesin optimizasiyası” mövzusunda növbəti təlim keçirilib
- Sahibkarlıq subyektləri üçün Xaçmazda “Təcrübə mübadiləsi” təşkil olunub
- AQTİ-də “Risk əsaslı yanaşma və prosesin optimizasiyası” mövzusunda təlimlər başlayıb
- “Peşəkarlarla görüş”də bitkiçilik məhsullarının ixracına maneə yarada biləcək tənzimlənən zərərli orqanizmlərdən bəhs olunub
- AQTİ HACCP prinsiplərinə dair təlimləri davam etdirir
- AQTİ qida emalı müəssisələrində izlənəbilmə sisteminin tətbiqinə dair təlimləri davam etdirir
- “Qida obyektlərində zərərvericilərə qarşı mübarizə tədbirləri” mövzusunda növbəti təlim keçirilib
Laboratoriyalar