Sahibkarlarla əməkdaşlıq Nümunə analiz cavablarının statusunun öyrənilməsi – Tezliklə xidmətinizdə olacaqdır
- “Peşəkarlarla görüş”də HACCP prinsipləri əsasında qida təhlükəsizliyinin təmin edilməsi barədə danışılıb
- Sahibkarlıq subyektinin əməkdaşları qida emalı müəssisələrində izlənəbilmə sisteminin tətbiqi barədə məlumatlandırılıb
- AQTİ mütəxəssisləri tərəfindən HACCP prinsiplərinə dair növbəti təlim keçirilib
- “Təlim saatı”nda “E kodlu” qida əlavələri barədə danışılacaq
- “Qida istehsalında şəxsi gigiyena” mövzusunda növbəti təlim təşkil olunub
- AQTİ “Qida obyektlərində zərərvericilərə qarşı mübarizə tədbirləri” mövzusunda təlim təşkil edib
- “Təlim saatı”nda kartof bitkisinin karantin tətbiq edilən xəstəliyi və ona qarşı mübarizə tədbirlərindən danışılacaq
- “Peşəkarlarla görüş”də saxlanma və daşınma proseslərində qida təhlükəsizliyinin təmin olunması barədə danışılıb
- “Təlim saatı”nda qida istehsalı sahəsində risklərin qiymətləndirilməsi barədə danışılacaq
- AQTİ mütəxəssisləri sahibkarlıq subyektinin əməkdaşlarına təlim keçib
- AQTİ mütəxəssisləri Rusiyadan ölkəmizə məhsulları idxal olunan müəssisədə qiymətləndirmə aparıb
- Qida emalı müəssisələrində izlənəbilmə sisteminin tətbiqinə dair təlim keçirilib
Laboratoriyalar