Sahibkarlarla əməkdaşlıq Nümunə analiz cavablarının statusunun öyrənilməsi – Tezliklə xidmətinizdə olacaqdır
- “Qida obyektlərində sanitariya-epidemioloji tədbirlər” mövzusunda növbəti təlim keçirilib
- “Təlim saatı”nda heyvanların identifikasiyası və qeydiyyatı barədə məlumat veriləcək
- AQTİ təlimləri davam etdirir
- Biləsuvarda HACCP prinsipləri mövzusunda təlim keçirilib
- Sahibkarlıq subyektinin əməkdaşları üçün təlim keçirilib
- Təlimdə risklərin qiymətləndirilməsi qaydaları barədə məlumat verilib
- Sahibkarlıq subyektləri üçün Ağcabədidə “Təcrübə mübadiləsi” təşkil edilib
- AQTİ saxlanma və daşınma proseslərində qida təhlükəsizliyinin təmin olunmasına dair təlimləri davam etdirir
- AQTİ mütəxəssisləri tərəfindən növbəti nəzəri-praktiki təlim keçirilib
- Risklərin qiymətləndirilməsi qaydalarına dair növbəti təlim keçirilib
- “Peşəkarlarla görüş”də ictimai iaşə obyektlərində qida təhlükəsizliyi barədə məlumat verilib
- Qida məhsullarının saxlanma temperaturu və mal qonşuluğu qaydaları haqqında danışılacaq
Laboratoriyalar