- AQTİ-nin mütəxəssisləri Şabran rayonunda təlim, məsləhət və qiymətləndirmə xidmətləri həyata keçirib
- AQTİ-nin mütəxəssisləri Şabran rayonunda təlim, məsləhət və qiymətləndirmə xidmətləri həyata keçirib
- “Qida məhsullarının izlənilməsi” mövzusunda maarifləndirici təlim keçirilib
- “Qida məhsullarının izlənilməsi” mövzusunda maarifləndirici təlim keçirilib
- AQTİ işə qəbul elan edir
- AQTİ ictimai iaşə obyektlərinin reytinq (ulduz) sisteminin tətbiqinə başlayıb
- AQTİ ictimai iaşə obyektlərinin reytinq (ulduz) sisteminin tətbiqinə başlayıb
- AQTİ mütəxəssisləri tərəfindən Lənkəranda HACCP mövzusunda təlim keçirilib
- AQTİ mütəxəssisləri tərəfindən Lənkəranda HACCP mövzusunda təlim keçirilib
- Qubada sahibkar və fermerlər üçün təlim keçirilib
- Qubada sahibkar və fermerlər üçün təlim keçirilib
- AQTİ vakansiya elan edir
Azərbaycan Qida Təhlükəsizliyi İnstitutu tərəfindən (AQTİ) ölkəmizdə qida təhlükəsizliyi sahəsində fəaliyyət göstərən sahibkarlıq subyektlərinin fəaliyyətinin mövcud qanunvericiliyin və beynəlxalq standartların tələblərinə uyğun təşkili məqsədi ilə keçirilən təlimlər davam etdirilir.
Növbəti nəzəri-praktiki təlim AQTİ mütəxəssisləri tərəfindən "Veysəloğlu" Məhdud Məsuliyyətli Cəmiyyətin əməkdaşları üçün “Risk əsaslı yanaşma və prosesin optimizasiyası” mövzusunda təşkil olunub.
Təlimdə iştirakçılara risk əsaslı yanaşma, proses, prosesin optimizasiyası, həmçinin onun metodları, proqramları və üstünlükləri barədə ətraflı məlumat verilib.
Bildirilib ki, qidanın emalı, daşınması və satışı proseslərində mikrobioloji, fiziki, kimyəvi və allergen risklər yarana bilər. Bu risklərin qarşısını almaq, eyni zamanda məhsuldarlığı və səmərəliyi artırmaqdan otrü isə tətbiq edilən proseslər optimallaşdırılmalıdır. Həmçinin prosesin optimizasiyası üçün bir çox fərqli optimallaşdırma metodlarından müvafiq sahələr üzrə istifadə olunmalıdır.
İnteraktiv formada keçirilən təlimdə mövzu ətrafında müzakirələr aparılıb, iştirakçıların sualları cavablandırılıb və tədbirin sonunda onlara sertifikatlar təqdim olunub.