- AQTİ peşə təhsili müəssisələrinin tələbələri üçün növbəti təlimlərə start verib
- AQTA əməkdaşları üçün COP29 tədbiri ilə bağlı təlimlər təşkil edilir
- AQTİ-nin mütəxəssisləri Şabran rayonunda təlim, məsləhət və qiymətləndirmə xidmətləri həyata keçirib
- AQTİ-nin mütəxəssisləri Şabran rayonunda təlim, məsləhət və qiymətləndirmə xidmətləri həyata keçirib
- “Qida məhsullarının izlənilməsi” mövzusunda maarifləndirici təlim keçirilib
- “Qida məhsullarının izlənilməsi” mövzusunda maarifləndirici təlim keçirilib
- AQTİ işə qəbul elan edir
- AQTİ ictimai iaşə obyektlərinin reytinq (ulduz) sisteminin tətbiqinə başlayıb
- AQTİ ictimai iaşə obyektlərinin reytinq (ulduz) sisteminin tətbiqinə başlayıb
- AQTİ mütəxəssisləri tərəfindən Lənkəranda HACCP mövzusunda təlim keçirilib
- AQTİ mütəxəssisləri tərəfindən Lənkəranda HACCP mövzusunda təlim keçirilib
- Qubada sahibkar və fermerlər üçün təlim keçirilib
Azərbaycan Qida Təhlükəsizliyi İnstitutu (AQTİ) və Azərbaycan Sahibkarlar Konfederasiyası (ASK) birgə əməkdaşlıq çərçivəsində təlimləri davam etdirir.
Təlim proqramı çərçivəsində AQTİ mütəxəssisi Vüsal Əmirxanov “Qida müəssisələrində qabaqcıl gigiyena təcrübəsinin (GHP) təmin edilməsi” mövzusunda ASK üzvləri üçün vebinar keçirib.
Vebinarda müəssisədə layihələndirmə, işıqlandırma və havalandırma sisteminə dair tələblər, xammalın, hazır qida məhsullarının, taranın, qabların təhlükəsizliyinə və keyfiyyətinə tələblər, mal qonşuluğu prinsipi, qidalanma obyektinin təşkil edilməsinə dair sanitariya-gigiyena tələbləri barədə təlim iştirakçılarına məlumat verilib.
Həmçinin texnoloji avadanlıq və inventar ilə təchizata, avadanlığa, inventara olan tələblər, düzgün daşınma və saxlanma qaydaları, bina və digər obyektlərində istifadə olunan avadanlıqların obyektin yerləşmə planına uyğun olaraq dizaynı, mühəndisliyi və quraşdırılmasına dair məlumatlar iştirakçıların diqqətinə çatdırılıb.
Sonda tədbir iştirakçılarının sualları cavablandırılıb.