Karantin rejimindən mərhələli çıxış üzrə ictimai iaşə müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar Nümunə analiz cavablarının statusunun öyrənilməsi – Tezliklə xidmətinizdə olacaqdır
- İctimai iaşə müəssisələrində təmizlik-dezinfeksiya işlərinin həyata keçirilməsi ilə bağlı maarifləndirici videoçarx
- İctimai iaşə müəssisələrində COVID-19-a qarşı mübarizə ilə bağlı videoçarx
- İctimai iaşə müəssisələrində tibbi maskadan necə istifadə edilməlidir?
- Mal-qaranın kəsimi zamanı zəruri qaydalar
- Şəxsi gigiyena qaydaları haqqında məlumat vərəqələri müəssisələrdə yerləşdirilməlidir
- Yoluxucu xəstəliklərdən qorunmaq üçün otellərdə və turizm müəssisələrində bir sıra tövsiyələrə diqqət yetirilməlidir
- Karantin rejimindən mərhələli çıxış üzrə ictimai iaşə müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar
- Karantin rejimindən mərhələli çıxış üzrə ictimai iaşə müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar
- Ərzaq satışı müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar
- Ərzaq satışı müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar
- Ərzaq mağazalarında dezinfeksiya edilməsi vacib olan sahələr
- Hamilə qadınların qida rasionu
04-06-2020 15:12
- Ayda 1 dəfə profilaktik dezinfeksiya və deratizasiya işləri aparılmalı
- Lisenziyalaşdırılmış və bu sahədə ixtisaslaşmış müəssisələrin xidmətindən istifadə edilməli
- Təlimatda qeyd edilmiş tövsiyələrə riayət olunmalı
- Dezinfeksiya işlərinin aparıldığı mühit havalandırılmalı
Laboratoriyalar