- İşğaldan azad edilmiş rayonlarda təşkil olunan kəsim məntəqələrində səyyar laboratoriyalar fəaliyyət göstərəcək
- İşğaldan azad edilmiş rayonlarda təşkil olunan kəsim məntəqələrində səyyar laboratoriyalar fəaliyyət göstərəcək
- AQTİ-də sahibkarlıq subyektlərinin əməkdaşlarına sertifikatlar təqdim olunub
- AQTİ-də sahibkarlıq subyektlərinin əməkdaşlarına sertifikatlar təqdim olunub
- Özbəkistanlı iş adamları AQTİ laboratoriyaları ilə tanış olub
- Özbəkistanlı iş adamları AQTİ laboratoriyaları ilə tanış olub
- Albaniyanın Kənd Təsərrüfatı və Qida Təhlükəsizliyi Siyasətləri qurumunun Baş direktoru AQTİ-də olub
- Ümumdünya Qida Təhlükəsizliyi Günü ilə bağlı AQTİ-də “Açıq qapı” günü keçirilib
- Ümumdünya Qida Təhlükəsizliyi Günü ilə bağlı AQTİ-də “Açıq qapı” günü keçirilib
- AQTİ sahibkarlıq subyektlərinin fəaliyyətinin sağlamlaşdırılması istiqamətində tədbirləri davam etdirir
- AQTİ sahibkarlıq subyektlərinin fəaliyyətinin sağlamlaşdırılması istiqamətində tədbirləri davam etdirir
- Almaniyanın Leibniz İnstitutunun şöbə rəhbəri AQTİ-də olub
Azərbaycan Qida Təhlükəsizliyi İnstitutu (AQTİ) tərəfindən ölkəmizdə qida təhlükəsizliyi sahəsində fəaliyyət göstərən sahibkarlıq subyektlərinin işinin mövcud qanunvericiliyin və beynəlxalq standartların tələblərinə uyğun təşkili məqsədilə keçirilən təlimlər davam edir.
"DÖNƏMM" (Dönər Emalı Müəsissələrinin Məlumatlandırılması) layihəsi çərçivəsində AQTİ-də 31.05.2024-cü il tarixində dönərin emalı aparılan obyektlərin əməkdaşları üçün növbəti ödənişsiz təlim keçiriləcək. Saat 11:00-da başlayacaq təlim barədə daha ətraflı məlumat almaq və təlimdə iştirak etmək istəyən sahibkarlıq subyektləri 070 223 12 32 nömrəli telefona zəng edə bilərlər.
Qeyd edək ki, təlimdə iştirakçılar dönərin emalı aparılan obyektlərin qeydiyyatdan keçirilməsi və bu sahə ilə bağlı qanunvericiliyin digər tələbləri haqqında ətraflı məlumatlandırılacaq. Onlara çiy dönərin emalı üçün istifadə olunan ətə və hazır çiy dönər yarımfabrikatları ilə işləyən ictimai-iaşə obyektlərinə dair tələblər, işçilərin tibbi müayinədən keçirilməsi, həmçinin müvafiq müəssisələrdə qida ilə təmasda olan səthlər, alətlər, avadanlıqlar və ləvazimatlar haqqında məlumat veriləcək.
Təlim zamanı mövzu ətrafında müzakirələr aparılacaq, suallar cavablandırılacaq.