Azərbaycan Qida Təhlükəsizliyi İnstitutunun vəzifələrinə qida təhlükəsizliyi sahəsinin elmi əsaslarını işləyib hazırlamaq və Azərbaycan Respublikasının Qida Təhlükəsizliyi Agentliyinə təqdim etmək, hüquqi və fiziki şəxslər üçün qida təhlükəsizliyi göstəriciləri üzrə tədqiqat xidmətləri göstərmək, qida təhlükəsizliyi sahəsində elmi, texniki və praktiki məsləhət xidmətlərinin göstərilməsini həyata keçirmək, qida təhlükəsizliyi sahəsində laboratoriya sisteminin inkişafı ilə bağlı təkliflər vermək, qida zəncirinin bütün mərhələlərində fəaliyyət göstərən subyektlərdə qida təhlükəsizliyi göstəriciləri üzrə tədqiqatların aparılması ilə bağlı xidmətlərin göstərilməsini təşkil etmək, yüksəkixtisaslı kadrların qida təhlükəsizliyi sahəsində elmi-praktiki araşdırma və tədqiqat işlərinin aparılmasına köməklik göstərmək və İnstitutun nizamnaməsində qeyd olunan digər vəzifələr daxildir.
- AQTİ müvafiq vəzifələr üzrə vakansiya elan edir 26-09-2023 13:15
- Türkiyəli mütəxəssislər AQTİ laboratoriyalarında olublar 25-09-2023 10:18
- 28 sentyabr Ümumdünya Quduzluq Xəstəliyi ilə Mübarizə Günüdür 28-09-2023 11:46
- İstixana şəraitində pepino mozaika virusunun yayılma yolları 30-08-2023 12:37
- Çimərlik və turizm obyektlərində qidalanma necə olmalıdır? 11-08-2023 09:39
- Omeqa-3 balıq yağının faydaları və istehlak qaydaları 04-08-2023 12:17