Azərbaycan Qida Təhlükəsizliyi İnstitutunun vəzifələrinə qida təhlükəsizliyi sahəsinin elmi əsaslarını işləyib hazırlamaq və Azərbaycan Respublikasının Qida Təhlükəsizliyi Agentliyinə təqdim etmək, hüquqi və fiziki şəxslər üçün qida təhlükəsizliyi göstəriciləri üzrə tədqiqat xidmətləri göstərmək, qida təhlükəsizliyi sahəsində elmi, texniki və praktiki məsləhət xidmətlərinin göstərilməsini həyata keçirmək, qida təhlükəsizliyi sahəsində laboratoriya sisteminin inkişafı ilə bağlı təkliflər vermək, qida zəncirinin bütün mərhələlərində fəaliyyət göstərən subyektlərdə qida təhlükəsizliyi göstəriciləri üzrə tədqiqatların aparılması ilə bağlı xidmətlərin göstərilməsini təşkil etmək, yüksəkixtisaslı kadrların qida təhlükəsizliyi sahəsində elmi-praktiki araşdırma və tədqiqat işlərinin aparılmasına köməklik göstərmək və İnstitutun nizamnaməsində qeyd olunan digər vəzifələr daxildir.
- AQTİ Tovuzda müvafiq sahələr üzrə işə qəbul üçün vakansiya elan edir 30-11-2023 14:09
- “Sağlam məktəbli” layihəsi çərçivəsində görüşlər davam etdirilir 29-11-2023 17:40
- “Sağlam məktəbli” layihəsi davam edir 27-11-2023 17:01
- Heyvanların yemləndirilməsində mikroelementlərin əhəmiyyəti 17-10-2023 12:35
- 28 sentyabr Ümumdünya Quduzluq Xəstəliyi ilə Mübarizə Günüdür 28-09-2023 11:46
- İstixana şəraitində pepino mozaika virusunun yayılma yolları 30-08-2023 12:37