arrow

Hesabatlar

Kalkulator

Filial sayı

10

Müəssisənin ümumi işçi sayı

200

Müəssisədə HACCP-KNN sayı

200

Məhsul çeşidlərinin sayı

10
Seç
  • Seç
  • C1. Halal kəsim (kəsim və qablaşdırma daxil olmaqla iribuynuzlu/xırdabuynuzlu heyvanlardan əldə edilən çiy ət (kəsimxana)) və iribuynuzlu/xırdabuynuzlu heyvanlardan əldə edilən təzə, soyudulmuş, dondurulmuş, dərin dondurulmuş ət.
  • C1.Halal kəsim (kəsim və qablaşdırma daxil olmaqla ev quşları heyvanlarından əldə edilən çiy ət (kəsimxana)) və ev quşları heyvanlarından əldə edilən təzə, soyudulmuş, dondurulmuş, dərin dondurulmuş ət.
  • C1. Ev quşları, iribuynuzlu/xırdabuynuzlu heyvanların emal olunmuş/istilik emalından keçmiş ət məhsulları (qablaşdırmanı da əhatə edən yumurta məhsulları daxil olmaqla) və qablaşdırmanı əhatə edən balıq və balıq məhsulları (kürü, suşi və s. məhsullar).
  • C1. Qablaşdırmanı da əhatə edən süd və süd məhsulları: təzə və uzunömürlü süd məhsulları
Seç
  • Seç
  • Çox yüksək - digər məhsul qruplarında təsnif olunmayan kimyəvi və əczaçılıq məhsullarının istehsalı, emal olunmuş ət məhsulları, geni dəyişdirilmiş məhsullar, qida əlavələri, bio mədəniyyətlər, kosmetik, emal vasitələri və mikroorqanizmlər.
  • Yüksək - ətin və quşların kəsilməsi; pendir məhsulları; peçenye; qəlyənaltılar; yağ; içkilər; otellər; restaranlar; qida əlavələri; təmizləmə agentləri; qablaşdırma materialı; tekstil
  • Orta - süd məhsulları; balıq məhsulları; yumurta məhsulları; arıçılıq; ədviyyatlar; bağçılıq məhsulları; konservləşdirilmiş meyvələr; konservləşdirilmiş tərəvəzlər; konservləşdirilmiş məhsullar; makaron; qənd; heyvan yemi; balıq yemi; su təchizatı; məhsulun inkişafı; proses və avadanlıq; baytarlıq xidmətləri; texnoloji avadanlıq; satış maşını; dəri məhsullarının emalı
  • Zəif - balıq; yumurta istehsalı; süd istehsalı; balıqçılıq; ovçuluq; meyvələr; tərəvəzlər; taxıl; təzə meyvə və təzə şirə; içməli su; un; duz; pərakəndə satış yerləri; mağaza; topdan satış; logistika və anbar
Seç
  • İlkin qiymətləndirmə
  • İllik qiymətləndirmə
  • Təkrar qiymətləndirmə
Sertifikatlaşmaya sərf olunacaq müddət:
0 adam/gün
Sertifikatlaşmanın yekun məbləği

"HALAL" Sertifikatlaşma üzrə ilkin, illik və təkrar qiymətləndirmə rüsumları - "T-004 nömrəli 'Halal sertifikatlaşdırma qiymət təlimatı' sənədində qeyd edilmişdir. Qiymətlərə laborator müayinə xərcləri və qiymətləndirmə qrupunun ezamiyyə və qonaqlama xərcləri daxil deyildir.

"HALAL" Sertifikatlaşdırma üzrə xidmət kalkulyatorunda əks olunmuş məbləğ sənədlərin təhlili və qeyd edilən məlumatların düzgünlüyü yoxlanıldıqdan sonra etibarlı hesab edilə bilər.

"Halal" sertifikatlaşma xidməti üzrə kalkulyator "Tm = TY + TH + (TYM+ TYi)*CC" düsturuna əsasən hesablanılır.

close
Ərizə nümunəsi (yüklə):

Xidmətin növü:

Məsləhət/konsaltinq
Qiymətləndirmə
CAPTCHA
close
~