Az
1003
Karyera
Vakansiyalar
Könüllü ol
Virtual Laboratoriya
Qida və qida əlavələri bölməsi
Baytarlıq preparatları bölməsi
Bioloji müayinələr bölməsi
Kimyəvi müayinələr bölməsi
Azərbaycan Qida Təhlükəsizliyi İnstitutu
İnstitut
Haqqımızda
Nizamnamə
Rəhbərlik
Struktur
Akkreditasiya
Laboratoriya
Qida təhlükəsizliyi
Heyvan sağlamlığı
Bitki sağlamlığı
Kompleks tədqiqatlar
Mobil laboratoriyalar
Nümunələrlə iş şöbəsi
Xidmətlər
Təlimlər
Təlim kataloqu
Təlimlərin siyahısı
Konsaltinq
HACCP
Məhsulların izlənilməsi
Reytinq
Xarici Müəssisələrin Qiymətləndirilməsi
Halal sertifikatlaşdırma
Halal sertifikatlaşdırma qiymət təlimatı
Sertifikatlaşma proses axışı
Etiraz və şikayət proseduru
Halal sertifikatlaşdırmanın dayandırılması, ləğv edilməsi və sertifikasiya sahəsinin məhdudlaşdırılması proseduru
İslami iş etikası siyasəti
Halal keyfiyyət siyasəti
Sertifikatlı müəssislərə dair məlumat
Halal uyğunluq sertifikatı və nişanından istifadə təlimatı
Halal sertifikatlaşdırma proseduru
Səriştəlilik sınaqları
Proqram
Müraciət forması
Nəticələrin qeydiyyat forması
Hesabatlar
ISO 22000
SERTİFİKATDAN İSTİFADƏ TƏLİMATI
SERTİFİKATLAŞDIRMA PROSEDURU
ETİRAZ VƏ ŞİKAYƏT PROSEDURU
İDARƏETMƏ SİSTEMLƏRİ ÜZRƏ MÜRACİƏT FORMASI
İDARƏETMƏ SİSTEMLƏRİNİN SERTİFİKATLAŞDIRMA PROSESİ
KEYFİYYƏT SİYASƏTİ
SERTİFİKATLAŞDIRMA PROSESİ PROSEDURU
Faydalı
Qanunvericilik
Qanunlar
AR Prezidentinin fərman və sərəncamları
Nazirlər Kabinetinin qərar və sərəncamları
Dövlət Proqramı
Texniki normativ hüquqi aktlar
HIQS
Beynəlxalq əməkdaşlıq
Beynəlxalq tədbirlər
Memorandumlar
Təlimatlar
Hesabatlar
Qərar qaydası
Laboratoriya tarifləri
Qida təhlükəsizliyi sahəsində göstərilən xidmət və tariflər
Baytarlıq sahəsində göstərilən xidmət və tariflər
Fitosanitar sahəsində göstərilən xidmət və tariflər
Sahibkar qəbulu günləri
Kodeks
Kodeks Alimentarius nədir
Milli Kodeks Komissiyası
Xəbərlər
Maarifləndirmə
Xəbərlər
Allergenlər
Qidalanma gigiyenası
Miflər
Elmi məqalələr
Bizimlə Əlaqə
Bizə yazın
Qəbul günləri
Şikayətlərin qəbul edilmə qaydası
İnstitut
Haqqımızda
Nizamnamə
Rəhbərlik
Struktur
Akkreditasiya
Laboratoriya
Qida təhlükəsizliyi
Heyvan sağlamlığı
Bitki sağlamlığı
Kompleks tədqiqatlar
Mobil laboratoriyalar
Nümunələrlə iş şöbəsi
Xidmətlər
Təlimlər
Təlim kataloqu
Təlimlərin siyahısı
Konsaltinq
HACCP
Məhsulların izlənilməsi
Reytinq
Xarici Müəssisələrin Qiymətləndirilməsi
Halal sertifikatlaşdırma
Halal sertifikatlaşdırma qiymət təlimatı
Sertifikatlaşma proses axışı
Etiraz və şikayət proseduru
Halal sertifikatlaşdırmanın dayandırılması, ləğv edilməsi və sertifikasiya sahəsinin məhdudlaşdırılması proseduru
İslami iş etikası siyasəti
Halal keyfiyyət siyasəti
Sertifikatlı müəssislərə dair məlumat
Halal uyğunluq sertifikatı və nişanından istifadə təlimatı
Halal sertifikatlaşdırma proseduru
Səriştəlilik sınaqları
Proqram
Müraciət forması
Nəticələrin qeydiyyat forması
Hesabatlar
ISO 22000
SERTİFİKATDAN İSTİFADƏ TƏLİMATI
SERTİFİKATLAŞDIRMA PROSEDURU
ETİRAZ VƏ ŞİKAYƏT PROSEDURU
İDARƏETMƏ SİSTEMLƏRİ ÜZRƏ MÜRACİƏT FORMASI
İDARƏETMƏ SİSTEMLƏRİNİN SERTİFİKATLAŞDIRMA PROSESİ
KEYFİYYƏT SİYASƏTİ
SERTİFİKATLAŞDIRMA PROSESİ PROSEDURU
Faydalı
Qanunvericilik
Qanunlar
AR Prezidentinin fərman və sərəncamları
Nazirlər Kabinetinin qərar və sərəncamları
Dövlət Proqramı
Texniki normativ hüquqi aktlar
HIQS
Beynəlxalq əməkdaşlıq
Beynəlxalq tədbirlər
Memorandumlar
Təlimatlar
Hesabatlar
Qərar qaydası
Laboratoriya tarifləri
Qida təhlükəsizliyi sahəsində göstərilən xidmət və tariflər
Baytarlıq sahəsində göstərilən xidmət və tariflər
Fitosanitar sahəsində göstərilən xidmət və tariflər
Sahibkar qəbulu günləri
Kodeks
Kodeks Alimentarius nədir
Milli Kodeks Komissiyası
Xəbərlər
Maarifləndirmə
Xəbərlər
Allergenlər
Qidalanma gigiyenası
Miflər
Elmi məqalələr
Bizimlə Əlaqə
Bizə yazın
Qəbul günləri
Şikayətlərin qəbul edilmə qaydası
Vakansiyalar
Memorandumlar
Azərbaycan Qida Təhlükəsizliyi İnstitutu publik hüquqi şəxsi ilə Avstriya Sağlamlıq və Qida Təhlükəsizliyi Agentliyi arasında qarşılıqlı əməkdaşlığa dair Anlaşma Memorandumu
Azərbaycan Qida Təhlükəsizliyi İnstitutu publik hüquqi şəxs ilə AMEA Naxçıvan Bölməsi Bioresurslar İnstitutu arasında əməkdaşlığa dair Anlaşma Memorandumu
Azərbaycan Qida Təhlükəsizliyi İnstitutu publik hüquqi şəxsi ilə "Azərbaycan Balıq İstehsalçıları və Emalçıları Assosiasiyası" İctimai Birliyi arasında əməkdaşlığa dair Anlaşma Memorandumu
Azərbaycan Qida Təhlükəsizliyi İnstitutu publik hüquqi şəxsi ilə Azərbaycan Dövlət Aqrar Universiteti arasında əməkdaşlığa dair Anlaşma Memorandumu
Azərbaycan Qida Təhlükəsizliyi İnstitutu publik hüquqi şəxsi ilə Azərbaycan Milli Elmlər Akademiyası Genetik Ehtiyatlar İnstitutu arasında əməkdaşlığa dair Anlaşma Memorandumu
Azərbaycan Qida Təhlükəsizliyi İnstitutu publik hüquqi şəxs ilə Bakı Dövlət Universiteti publik hüquqi şəxs arasında əməkdaşlığa dair Anlaşma Memorandumu
Azərbaycan Qida Təhlükəsizliyi İnstitutu publik hüquqi şəxsi ilə "Azərbaycan Balıq İstehsalçıları və Emalçıları Assosiasiyası" İctimai Birliyi arasında əməkdaşlığa dair Anlaşma Memorandumu
Azərbaycan Qida Təhlükəsizliyi İnstitutu publik hüquqi şəxs ilə Latviyanın Qida təhlükəsizliyi, Heyvan sağlamlığı və Ətraf mühit İnstitutu (BIOR) arasında əməkdaşlığa dair Anlaşma Memorandumu
Azərbaycan Qida Təhlükəsizliyi İnstitutu publik hüquqi şəxs ilə Əkinçilik Elmi-Tədqiqat İnstitutu arasında əməkdaşlığa dair Anlaşma Memorandumu
Azərbaycan Qida Təhlükəsizliyi İnstitutu publik hüquqi şəxsi ilə Milli Hematologiya və Transfuziologiya Mərkəzi publik hüquqi şəxsi arasında əməkdaşlığa dair Anlaşma Memorandumu
Azərbaycan Qida Təhlükəsizliyi İnstitutu publik hüquqi şəxsi ilə Azərbaycan Texniki Universiteti arasında əməkdaşlığa dair Anlaşma Memorandumu
Azərbaycan Qida Təhlükəsizliyi İnstitutu publik hüquqi şəxsi ilə Türkiyə Respublikasının İzmir Katip Çələbi Universiteti arasında əməkdaşlığa dair Anlaşma Memorandumu
1
2
3