- AQTİ-də təlimləri uğurla başa vuran sahibkarlıq subyektlərinin əməkdaşlarına sertifikatlar təqdim olunub
- AQTİ-də HACCP mövzusunda növbəti məlumatlandırma təlimi keçirilib
- Türkiyə Respublikasının Kənd Təsərrüfatı və Meşəçilik Nazirliyinin nümayəndə heyəti AQTİ-də olub
- AQTİ ölkədə fəaliyyət göstərən laboratoriyalar üçün səriştəlilik sınaqlarını davam etdirir
- “Rosselxoznadzor“un nümayəndə heyəti AQTİ-də olub
- AQTİ-də HACCP mövzusunda növbəti məlumatlandırma təlimi keçiriləcək
- AQTİ qida məhsullarının çatdırılması xidməti ilə məşğul olan şirkətlərin əməkdaşlarını maarifləndirir
- AQTİ qida məhsullarının çatdırılması xidməti ilə məşğul olan şirkətlərin əməkdaşlarını maarifləndirir
- AQTİ ADAU-nun tələbə və məzunları üçün kəsim məntəqəsinə səfər təşkil edib
- AQTİ-də “Qida məhsullarının izlənilməsi” mövzusunda növbəti təlim keçiriləcək
- AQTİ növbəti laboratoriyalararası səriştəlilik sınağına start verir
- AQTİ növbəti laboratoriyalararası səriştəlilik sınağına start verir
Azərbaycan Qida Təhlükəsizliyi İnstitutu (AQTİ) tərəfindən qida təhlükəsizliyi sahəsində fəaliyyət göstərən sahibkarlıq subyektlərinin mövcud qanunvericiliyin və beynəlxalq standartların tələblərinə uyğun fəaliyyətinin təşkili məqsədi ilə keçirilən təlimlər davam etdirilir.
Növbəti nəzəri-praktiki təlim AQTİ mütəxəssisləri tərəfindən “SAF Catering edu” Məhdud Məsuliyyətli Cəmiyyətin əməkdaşları üçün “Qida istehsalında şəxsi gigiyena” mövzusunda təşkil olunub.
Təlimdə iştirakçılar qida zəncirinin bütün mərhələlərində, o cümlədən istehsal zamanı yerinə yetirilməsi vacib olan gigiyena qaydaları barədə məlumatlandırılıb. Həmçinin qida istehsalı müəssisələrində şəxsi gigiyena qaydalarına əməl edilməsinin xüsusi əhəmiyyət daşımasından bəhs olunub, proses əyani formada iştirakçılara izah edilib.
Təlimin sonunda iştirakçıların sualları cavablandırılıb və onlara sertifikatlar təqdim olunub.