- “Ulduz-reytinq” layihəsi çərçivəsində müraciətlərin sayı 100-ü keçib
- AQTİ “MacroFrontiers 2025: Makromolekullu Birləşmələr üzrə 3-cü Beynəlxalq Elmi Konfrans”da təmsil olunub
- Mərkəzi Baytarlıq Laboratoriyasından uğurlu nəticə
- Ekspertlər AQTİ-nin laboratoriyaları ilə tanış olub
- AQTİ mütəxəsssisləri Braziliya və Türkiyədə qiymətləndirmə həyata keçirib
- Belarus səfiri AQTİ-də olub
- AQTİ quru süd nümunəsində səriştəlilik sınaqlarının aparılması üçün müraciətləri açıq elan edir
- AQTİ “Azerbaijan Coca-Cola Bottlers” şirkətinin əməkdaşlarına təlim keçib
- “Qida Təhlükəsizliyi Könüllüləri” mükafatlandırılıb
- “HALAL” standartını tətbiq etmək istəyən sahibkarlar üçün təlim keçiriləcək
- İctimai iaşə müəssisələrinin nümayəndələri ilə görüş keçirilib
- AQTİ-də Ümumdünya Mülki Müdafiə Günü ilə bağlı tədbir keçirilib
Azərbaycan Qida Təhlükəsizliyi İnstitutu (AQTİ) qida təhlükəsizliyi, bitki və heyvan sağlamlığı sahəsində qabaqcıl ölkələrin təcrübəsinin öyrənilməsi, həmçinin qarşılıqlı bilik və təcrübə mübadiləsinin həyata keçirilməsi məqsədilə beynəlxalq təşkilatlar, xarici ölkələrin analoji qurumları, eləcə də elm müəssisələri ilə əməkdaşlığın genişləndirilməsi istiqamətində fəaliyyətini davam etdirir.
Belə fəaliyyət çərçivəsində İnstitutun “Elmi Araşdırmalar Mərkəzi” departamenti ilə Türkiyə Respublikası İzmir Katib Çələbi Universiteti Su canlıları (balıqçılıq) fakültəsinin əməkdaşları arasında virtual formatda görüş keçirilib. Görüşdə hər iki qurum arasında balıqçılıq və akvakultura, balıq xəstəlikləri və onların diaqnostikası üzrə əməkdaşlığın qurulması, müvafiq sahədə elmi-tədqiqat layihələrinin işlənib hazırlanması və həyata keçirilməsi ilə bağlı məsələlər müzakirə olunub.
Görüşdə, həmçinin tərəflər arasında anlaşma memorandumunun imzalanması ilə bağlı razılıq əldə edilib.