- AQTİ “Azərbaycan Halal Biznes və Turizm Forumu” çərçivəsində təşkil olunan sərgidə iştirak edir
- Şəkidə sahibkarlar üçün təlim keçirilib
- “Qida sahəsində gigiyena tələbləri” mövzusunda təlimlər davam edir
- Sahibkarların nəzərinə: Qida və yem məhsullarının qeydiyyatı zamanı sənədlərin ekspertizası üçün AQTİ-yə müraciət etmək lazımdır!
- Sahibkarlıq subyektlərinin əməkdaşları üçün növbəti təlim keçirilib
- AQTİ-nin nümayəndəsi AEBA-nın sessiyasında iştirak edib
- AQTİ laboratoriyası İngiltərədə keçirilən beynəlxalq səriştəlilik sınağında uğurlu nəticə əldə edib
- AQTİ-nin mütəxəssisləri Qazax-Tovuz regionunda fəaliyyət göstərən sahibkarlarla görüş keçirib
- Məktəbəqədər təhsil müəssisələrinin əməkdaşları üçün təlimlərə başlanılıb
- AQTA-nın kollektivi Zəfər parkını ziyarət edib
- EPPO-nun baş direktoru AQTİ-də olub
- AQTİ-yə media-tur təşkil olunub
Qida təhlükəsizliyi sahəsində kadr potensialının gücləndirilməsi, laboratoriya əməkdaşlarının peşəkarlığının artırılması məqsədilə Azərbaycan Qida Təhlükəsizliyi İnstitutunun mütəxəssislərinin mütəmadi olaraq yerli və beynəlxalq təlimlərdə iştirakı təmin edilir.
Növbəti belə təlim Avropa İttifaqı tərəfindən maliyyələşdirilən tvinninq layihəsi çərçivəsində latviyalı mütəxəssislər Vadims Bartkeviçs və Iveta Pugayeva tərəfindən İnstitutunun əməkdaşları üçün keçirilib. Pestisid qalıqları və mikotoksinlərin analizi üzrə keçirilən təlimdə nümunələrin götürülməsi, pestisid qalığı və mikotoksinlərin analizi, həmçinin qida sahəsində validasiya və akkreditasiya üçün tələb olunan metodologiya üzrə təcrübə mübadiləsi aparılıb.
İki gün davam edən beynəlxalq təlimdə təlimçilər və iştirakçılar arasında mövzu ilə bağlı müzakirələr aparılıb, mütəxəssislərin sualları cavablandırılıb.