- AQTİ ilə Avropa Qida Təhlükəsizliyi Qurumu arasında görüş keçirilib
- AQTİ laboratoriyası daha bir səriştəlilik sınağında yüksək nəticə göstərib
- AQTİ-nin Mərkəzi Baytarlıq Laboratoriyası növbəti uğurlu nəticə əldə edib
- "Rosselxoznadzor" rəhbərinin müavini AQTİ laboratoriyalarının fəaliyyəti ilə tanış olub
- AQTİ işə qəbul üçün vakansiya elan edir
- Rusiya nümayəndə heyəti AQTİ laboratoriyaları ilə tanış olub
- Sahibkarlıq subyektlərinin əməkdaşları üçün “HACCP prinsipləri əsasında qida təhlükəsizliyinin təmin edilməsi” mövzusunda təlim keçirilib
- Ərzaq Təhlükəsizliyi üzrə İslam Təşkilatının baş direktoru AQTİ laboratoriyalarının iş şəraiti ilə tanış olub
- AQTİ-nin Lənkəran Regional Sınaq Laboratoriyası akkreditasiyadan keçib
- Göygöl Regional Sınaq Laboratoriyası heyvan xəstəliklərinin diaqnostikası üzrə ixtisaslaşıb
- AQTİ-də ictimai iaşə müəssisələrinin əməkdaşları üçün təlim keçirilib
- Ümumdünya Qida Təhlükəsizliyi Günü münasibətilə qida bələdçiləri tərəfindən ümumtəhsil müəssisələrində görüşlər keçirilib
Azərbaycanda iqtisadiyyatın digər sahələrində olduğu kimi, qida təhlükəsizliyi sahəsində də müasir həllərin, ideyaların və yeni trendlərin inkişafı günün tələbinə çevrilmişdir. Ona görə də, müasir və ənənəvi yanaşmaların birgə sintezi və yeni innovasiyaların qida sahəsində tətbiqi müstəsna əhəmiyyət kəsb edir. Bu meylləri izləmək üçün bu istiqamətdə vətəndaşların layihə və ideyaları hər zaman maraq doğurur.
Bununla əlaqədar, Azərbaycan Qida Təhlükəsizliyi İnstitutu tərəfindən qurumun rəsmi saytında (afsi.gov.az-ın onlayn müraciət keçidi) elektron formada layihə qəbulu bölməsi yaradılmışdır. Burada qida seqmentində çalışan mütəxəssislər, istehlakçılar və tələbələr öz layihə və ideyalarını təqdim edə bilərlər.
Azərbaycan Qida Təhlükəsizliyi İnstitutu maraq doğuran və seçilən layihə və ideyaları həyata keçirəcək, eyni zamanda müəlliflər əməkdaşlığa cəlb olunmaqla müxtəlif mükafatlarla təltif olunacaqlar.