- AQTİ-də təlimləri uğurla başa vuran sahibkarlıq subyektlərinin əməkdaşlarına sertifikatlar təqdim olunub
- AQTİ-də HACCP mövzusunda növbəti məlumatlandırma təlimi keçirilib
- Türkiyə Respublikasının Kənd Təsərrüfatı və Meşəçilik Nazirliyinin nümayəndə heyəti AQTİ-də olub
- AQTİ ölkədə fəaliyyət göstərən laboratoriyalar üçün səriştəlilik sınaqlarını davam etdirir
- “Rosselxoznadzor“un nümayəndə heyəti AQTİ-də olub
- AQTİ-də HACCP mövzusunda növbəti məlumatlandırma təlimi keçiriləcək
- AQTİ qida məhsullarının çatdırılması xidməti ilə məşğul olan şirkətlərin əməkdaşlarını maarifləndirir
- AQTİ qida məhsullarının çatdırılması xidməti ilə məşğul olan şirkətlərin əməkdaşlarını maarifləndirir
- AQTİ ADAU-nun tələbə və məzunları üçün kəsim məntəqəsinə səfər təşkil edib
- AQTİ-də “Qida məhsullarının izlənilməsi” mövzusunda növbəti təlim keçiriləcək
- AQTİ növbəti laboratoriyalararası səriştəlilik sınağına start verir
- AQTİ növbəti laboratoriyalararası səriştəlilik sınağına start verir
Azərbaycanda iqtisadiyyatın digər sahələrində olduğu kimi, qida təhlükəsizliyi sahəsində də müasir həllərin, ideyaların və yeni trendlərin inkişafı günün tələbinə çevrilmişdir. Ona görə də, müasir və ənənəvi yanaşmaların birgə sintezi və yeni innovasiyaların qida sahəsində tətbiqi müstəsna əhəmiyyət kəsb edir. Bu meylləri izləmək üçün bu istiqamətdə vətəndaşların layihə və ideyaları hər zaman maraq doğurur.
Bununla əlaqədar, Azərbaycan Qida Təhlükəsizliyi İnstitutu tərəfindən qurumun rəsmi saytında (afsi.gov.az-ın onlayn müraciət keçidi) elektron formada layihə qəbulu bölməsi yaradılmışdır. Burada qida seqmentində çalışan mütəxəssislər, istehlakçılar və tələbələr öz layihə və ideyalarını təqdim edə bilərlər.
Azərbaycan Qida Təhlükəsizliyi İnstitutu maraq doğuran və seçilən layihə və ideyaları həyata keçirəcək, eyni zamanda müəlliflər əməkdaşlığa cəlb olunmaqla müxtəlif mükafatlarla təltif olunacaqlar.