- Sahibkarlıq subyektlərinin əməkdaşları “Qida sahəsində gigiyena tələbləri” barədə məlumatlandırılır
- Sahibkarlıq subyektlərinin əməkdaşları “Qida sahəsində gigiyena tələbləri” barədə məlumatlandırılır
- “Şəkəri azalt, ömrünü uzat!” kampaniyası çərçivəsində iri ticarət mərkəzlərində və supermarketlərdə stendlər qurulub
- “Şəkəri azalt, ömrünü uzat!” kampaniyası çərçivəsində ali təhsil müəssisələrində görüşlər davam edir
- Qida Təhlükəsizliyi Simpoziumu keçiriləcək
- “Şəkəri azalt, ömrünü uzat!” kampaniyası çərçivəsində növbəti ali təhsil müəssisəsində görüş keçirilib
- Qida məhsullarının çatdırılması xidmətlərinə dair təlimlər davam edir
- Qida məhsullarının çatdırılması xidmətlərinə dair təlimlər davam edir
- Tələbələr normadan artıq qəbul edilən şəkərin zərərləri barədə məlumatlandırılıb
- AQTİ aprel ayı üçün laboratoriyalararası səriştəlilik sınağına start verir
- AQTİ aprel ayı üçün laboratoriyalararası səriştəlilik sınağına start verir
- “Şəkəri azalt, ömrünü uzat!” kampaniyası çərçivəsində ali təhsil müəssisələrində görüşlər keçirilir
Azərbaycanda iqtisadiyyatın digər sahələrində olduğu kimi, qida təhlükəsizliyi sahəsində də müasir həllərin, ideyaların və yeni trendlərin inkişafı günün tələbinə çevrilmişdir. Ona görə də, müasir və ənənəvi yanaşmaların birgə sintezi və yeni innovasiyaların qida sahəsində tətbiqi müstəsna əhəmiyyət kəsb edir. Bu meylləri izləmək üçün bu istiqamətdə vətəndaşların layihə və ideyaları hər zaman maraq doğurur.
Bununla əlaqədar, Azərbaycan Qida Təhlükəsizliyi İnstitutu tərəfindən qurumun rəsmi saytında (afsi.gov.az-ın onlayn müraciət keçidi) elektron formada layihə qəbulu bölməsi yaradılmışdır. Burada qida seqmentində çalışan mütəxəssislər, istehlakçılar və tələbələr öz layihə və ideyalarını təqdim edə bilərlər.
Azərbaycan Qida Təhlükəsizliyi İnstitutu maraq doğuran və seçilən layihə və ideyaları həyata keçirəcək, eyni zamanda müəlliflər əməkdaşlığa cəlb olunmaqla müxtəlif mükafatlarla təltif olunacaqlar.