- AQTİ-də növbəti təlim keçirilib
- AQTİ-də növbəti təlim keçirilib
- AQTİ-də “Təlimçilər üçün təlim” proqramı davam edir
- “Qida sahəsində gigiyena tələbləri” mövzusunda təlimlər davam edir
- “Qida sahəsində gigiyena tələbləri” mövzusunda təlimlər davam edir
- AQTİ sahibkarlıq subyektləri əməkdaşlarının maarifləndirilməsini davam etdirir
- AQTİ sahibkarlıq subyektləri əməkdaşlarının maarifləndirilməsini davam etdirir
- Baytarlıq ixtisası üzrə təhsil alan tələbə və məzunlar üçün AQTİ-də təlim-təcrübə kursu təşkil ediləcək
- AQTİ diyetoloq-nutrisioloq vəzifəsində işləmək istəyənləri işə dəvət edir
- AQTİ-də sahibkarlıq subyektinin əməkdaşları üçün təlim keçirilib
- AQTİ-də sahibkarlıq subyektinin əməkdaşları üçün təlim keçirilib
- AQTİ-nin laboratoriyası beynəlxalq səriştəlilik sınağında ən yüksək nəticə əldə edib
Azərbaycan Qida Təhlükəsizliyi İnstitutu (AQTİ) tərəfindən ölkəmizdə qida təhlükəsizliyinin təmin edilməsi, bu sahədə fəaliyyət göstərən sahibkarlıq subyektlərinin mövcud qanunvericiliyin və beynəlxalq standartların tələblərinə uyğun fəaliyyətinin təşkili məqsədi ilə mütəmadi təlimlər keçirilir.
Növbəti nəzəri-praktiki təlim AQTİ mütəxəssisləri tərəfindən “Veysəloğlu” MMC-nin əməkdaşlarına “Saxlanma və daşınma proseslərində qida təhlükəsizliyi” mövzusunda keçirilib.
Təlimdə qida zəncirinin mərhələləri, müəssisələrdə qida məhsulları və onların inqrediyentlərinin, ərzaq xammalının, qablaşdırma materiallarının, o cümlədən kimyəvi maddələrin (məsələn, yuyucu vasitələr, sürtkü maddələri, yanacaq və s.) saxlanma qaydaları haqqında ətraflı məlumat verilib.
Bununla yanaşı, təhlükəli maddələrin və yuyucu vasitələrin saxlanması üçün müvafiq tələblərə uyğun avadanlıqların olmasının, qida məhsullarının saxlanması və daşınması zamanı müşayiətedici sənədlərin təmin edilməsinin, həmçinin xəbərdaredici nişanlardan istifadənin vacibliyi təlim iştirakçılarının diqqətinə çatdırılıb.