- AQTİ müvafiq sahələr üzrə ali təhsilli mütəxəssisləri əməkdaşlığa dəvət edir
- AQTİ qida məhsullarının çatdırılması xidməti ilə məşğul olan qeydiyyatdan keçmiş şirkət əməkdaşları üçün təlimləri davam etdirir
- AQTİ qida məhsullarının çatdırılması xidməti ilə məşğul olan qeydiyyatdan keçmiş şirkət əməkdaşları üçün təlimləri davam etdirir
- AQTİ müvafiq vəzifələr üzrə vakansiya elan edir
- Türkiyəli mütəxəssislər AQTİ laboratoriyalarında olublar
- Türkiyəli mütəxəssislər AQTİ laboratoriyalarında olublar
- AQTİ “Qida subyektlərində sanitar-gigiyenik normalar” mövzusunda təlimlərini davam etdirir
- AQTİ “Qida subyektlərində sanitar-gigiyenik normalar” mövzusunda təlimlərini davam etdirir
- Bakıda keçirilən beynəlxalq tədbirin iştirakçıları AQTİ-də olublar
- Bakıda keçirilən beynəlxalq tədbirin iştirakçıları AQTİ-də olublar
- AQTİ-nin laboratoriyası beynəlxalq səriştəlilik sınaqlarında növbəti dəfə uğurlu nəticələr əldə edib
- AQTİ-nin laboratoriyası beynəlxalq səriştəlilik sınaqlarında növbəti dəfə uğurlu nəticələr əldə edib
Azərbaycan Qida Təhlükəsizliyi İnstitutu (AQTİ) tərəfindən ölkəmizdə qida təhlükəsizliyinin təmin edilməsi, bu sahədə fəaliyyət göstərən sahibkarlıq subyektlərinin mövcud qanunvericiliyin və beynəlxalq standartların tələblərinə uyğun fəaliyyətinin təşkili məqsədilə mütəmadi təlim və seminarlar keçirilir.
Növbəti seminar AQTİ mütəxəssisləri tərəfindən videokonfrans formatında “Carlsberg Azerbaijan" MMC-nin əməkdaşlarına “Pivə məhsullarında fiziki-kimyəvi, toksikoloji və mikrobioloji müayinə metodları” mövzusunda keçirilib. Seminarda müayinə parametrləri və praktiki təcrübələrlə bağlı məlumatlar verilib, pivə istehsalı zamanı məhsulun keyfiyyətinə və təhlükəsizliyinə təsir edən amillər, orqanoleptik müayinə parametrlərinin düzgün şəkildə müəyyən edilməsi, laborator müayinələr üçün nümunələrin düzgün götürülməsi və saxlanılması qaydaları, kif və maya göbələkləri, bağırsaq çöpü bakteriyaları riskini yaradan amillər, pivə və pivə məhsullarının effektiv müayinə olunması üçün müasir laborator müayinə metodlarından istifadə və s. mövzular ətraflı izah edilib. Eyni zamanda peşəkar təlimçilər tərəfindən AQTİ laboratoriyalarında pivə məhsullarının mikrobioloji və fiziki-kimyəvi müayinəsi əsnasında istifadə olunan cihaz, avadanlıq və alətlər təlim iştirakçılarına nümayiş etdirilib.
Qarşılıqlı müzakirə şəraitində keçən seminarda iştirakçıların sualları cavablandırılıb.