- AQTİ-nin kollektivi 20 Yanvar şəhidlərinin xatirəsini yad edib
- “Qida Təhlükəsizliyi Könüllüləri”nə qoşulmaq istəyən gənclərin qeydiyyatı başlayıb
- TAU-nun nümayəndə heyəti AQTİ-nin fəaliyyəti ilə tanış olub
- Mərkəzi Baytarlıq Laboratoriyası beynəlxalq səriştəlilik sınağında uğurlu nəticələr əldə edib
- HACCP-la bağlı təlim və məsləhət xidmətləri davam etdirilir
- AQTİ sahibkarlıq subyektlərinin əməkdaşları üçün təlimləri davam etdirir
- AQTİ-nin laboratoriyalarına növbəti mediatur təşkil olunub
- Media nümayəndələri Siyəzəndə “HALAL” uyğunluq sertifikatı almış müəssisənin fəaliyyəti ilə tanış olublar
- AQTİ Qarabağ Universitetinin tələbələri üçün təlimlər təşkil edib
- AQTİ sahibkarlıq subyektlərinin əməkdaşlarının məlumatlandırılması istiqamətində işləri davam etdirir
- Ulu Öndər Heydər Əliyevin 101 illiyinə həsr olunmuş "Qida sənayesi və qida təhlükəsizliyi" Forumu keçirilib
- AQTİ “HALAL” sertifikatlaşma prosesini davam etdirir
Qida təhlükəsizliyi sahəsində kadr potensialının gücləndirilməsi, laboratoriya əməkdaşlarının peşəkarlıq səviyyələrinin artırılması məqsədilə Azərbaycan Qida Təhlükəsizliyi İnstitutunun mütəxəssislərinin mütəmadi olaraq yerli və beynəlxalq təlimlərdə iştirakı təmin edilir.
Növbəti belə təlim Türkiyə Respublikasının Kənd Təsərrüfatı və Meşəçilik nazirliyində fəaliyyət göstərən qida mühəndisi Erhan Yedikardeş tərəfindən AQTİ laboratoriyalarının əməkdaşlarına ISO 17025 "Sınaq laboratoriyalarının səriştəliliyinə dair ümumi tələblər" mövzusunda keçirilib.
Təlim çərçivəsində beynəlxalq ekspert tərəfindən "Sınaq və kalibrləmə laboratoriyalarının səlahiyyətliliyinə ümumi tələblər" beynəlxalq standartının yeni 2017-ci il versiyası haqqında məlumat verilib, bundan öncəki və standartın cari versiyaları arasındakı fərqlər, habelə tətbiq zamanı yarana biləcək bir sıra mühüm məqamlar standartın maddələri üzrə mütəxəssislərə izah edilib.
Qeyd edək ki, bu təlim laboratoriya işçilərinin səriştəliliyini və daha etibarlı nəticələr təqdim etmələrini nümayiş etdirməyə imkan verir.