Sıra №-si | Qida və yem məhsullarının, habelə qida məhsulları ilə təmasda olan material və məmulatların nümunələrinin sınaq laboratoriyalarında tədqiqinə (sınağına) görə xidmətlərin adları | Ölçü vahidi | Xidmət haqqı (manatla) |
1 | 2 | 3 | 4 |
1. | Qida məhsullarının fiziki-kimyəvi və digər müayinələri | ||
1.1. | Suda rəngin təyini | 1 nümunə | 34.00 |
1.2. | Bulanıqlığın təyini | 1 nümunə | 17.00 |
1.3. | pH təyini | 1 nümunə | 19.00 |
1.4. | Sıxlığın təyini | 1 nümunə | 12.00 |
1.5. | Hidrokarbonat ionlarının təyini | 1 nümunə | 24.00 |
1.6. | Karbonat ionlarının təyini | 1 nümunə | 24.00 |
1.7. | Maqnezium ionlarının təyini | 1 nümunə | 25.00 |
1.8. | Kalsium ionlarının təyini | 1 nümunə | 25.00 |
1.9. | Sulfat ionlarının təyini | 1 nümunə | 25.00 |
1.10. | Yodun kütlə payının təyini | 1 nümunə | 25.00 |
1.11. | Flüorid ionlarının təyini | 1 nümunə | 35.00 |
1.12. | Xlorid ionlarının təyini | 1 nümunə | 27.00 |
1.13. | Ümumi codluğun təyini | 1 nümunə | 22.00 |
1.14. | Ümumi turşuluğun təyini | 1 nümunə | 22.00 |
1.15. | Davamlılığın təyini | 1 nümunə | 25.00 |
1.16. | Hidrogen peroksidin (H₂O₂) təyini | 1 nümunə | 24.00 |
1.17. | Xörək duzunun (NaCl) kütlə payının təyini | 1 nümunə | 28.00 |
1.18. | Nəmlik və uçucu maddələrin təyini | 1 nümunə | 30.00 |
1.19. | Zülalın təyini | 1 nümunə | 40.00 |
1.20. | Təzəliyin (ət və ət məhsullarında) təyini | 1 nümunə | 24.00 |
1.21. | Peroksid ədədinin təyini | 1 nümunə | 22.00 |
1.22. | Nəmliyin və quru maddənin təyini | 1 nümunə | 35.00 |
1.23. | Nəmliyin təyini | 1 nümunə | 20.00 |
1.24. | Zərərvericilərlə yoluxma | 1 nümunə | 14.00 |
1.25. | Külün təyini | 1 nümunə | 18.00 |
1.26. | Yod ədədinin təyini | 1 nümunə | 30.00 |
1.27. | Yağın ərimə temperaturunun təyini | 1 nümunə | 24.00 |
1.28. | Yumurtanın təzəliyinin təyini | 1 nümunə | 15.00 |
1.29. | Peroksidaza fermentinin təyini | 1 nümunə | 20.00 |
1.30. | Məsaməliyin təyini | 1 nümunə | 12.00 |
1.31. | Metal maqnit qarışığının təyini | 1 nümunə | 20.00 |
1.32. | Yapışqanlılığın təyini | 1 nümunə | 18.00 |
1.33. | Unda iriliyin təyini | 1 nümunə | 18.00 |
1.34. | Cücərmə enerjisinin təyini | 1 nümunə | 24.00 |
1.35. | Dənli bitkilərin tipinə görə tərkibinin təyini | 1 nümunə | 18.00 |
1.36. | Sürməli dən, ümumi dən qarışığı, bitbağa ilə yoluxma | 1 nümunə | 21.00 |
1.37. | Buğdada nazik təbəqənin təyini | 1 nümunə | 21.00 |
1.38. | Köpmə qüvvəsinin təyini | 1 nümunə | 24.00 |
1.39. | Qırıntıların (makaron məmulatlarında) təyini | 1 nümunə | 18.00 |
1.40. | Tozcuqların təyini | 1 nümunə | 22.00 |
1.41. | İnvert şəkərin təyini | 1 nümunə | 29.00 |
1.42. | Saxarozanın kütlə payının təyini | 1 nümunə | 35.00 |
1.43. | Şəkərdə saxarozanın təyini | 1 nümunə | 31.00 |
1.44. | Diastaza ədədinin təyini | 1 nümunə | 35.00 |
1.45. | Hidroksimetilfurfurolun kəmiyyət təyini | 1 nümunə | 48.00 |
1.46. | Hidroksimetilfurfurolun keyfiyyət təyini | 1 nümunə | 24.00 |
1.47. | Kənar qatışıqların təyini | 1 nümunə | 18.00 |
1.48. | Öz formasını saxlama qabiliyyətinin (makaron məmulatlarında) təyini | 1 nümunə | 18.00 |
1.49. | Zədələnmiş toxumların təyini | 1 nümunə | 18.00 |
1.50. | Netto çəkinin təyini | 1 nümunə | 18.00 |
1.51. | Şokolad məmulatlarında kakao qalığının təyini | 1 nümunə | 36.00 |
1.52. | Suda həll olan külün kütlə payının təyini | 1 nümunə | 23.00 |
1.53. | Xam sellülozanın kütlə payının təyini | 1 nümunə | 30.00 |
1.54. | Suda həll olan ekstraktiv maddələrin təyini | 1 nümunə | 20.00 |
1.55. | Quru maddənin təyini | 1 nümunə | 17.00 |
1.56. | Şirələrin lətlərinin kütlə payının təyini | 1 nümunə | 18.00 |
1.57. | Kükürd dioksidin kütlə payının təyini | 1 nümunə | 35.00 |
1.58 | Sirkə turşusunun təyini | 1 nümunə | 24.00 |
1.59. | Suda nitritlərin təyini | 1 nümunə | 24.00 |
1.60. | Nitritlərin təyini | 1 nümunə | 28.00 |
1.61. | Suda nitratların təyini | 1 nümunə | 35.00 |
1.62. | Nitratların təyini | 1 nümunə | 24.00 |
1.63. | Nişastanın təyini | 1 nümunə | 30.00 |
1.64. | Suda həll olmayan çöküntünün kütlə payının təyini | 1 nümunə | 27.00 |
1.65. | Düşmə ədədinin təyini | 1 nümunə | 18.00 |
1.66. | Keyfiyyətli özəyin təyini | 1 nümunə | 21.00 |
1.67. | Sodanın təyini | 1 nümunə | 26.00 |
1.68. | Etil spirtin həcm miqdarının təyini | 1 nümunə | 25.00 |
1.69. | Titirlənən turşuluğun təyini | 1 nümunə | 18.00 |
1.70. | Laktozanın təyini | 1 nümunə | 48.00 |
1.71. | Ümumi şəkərin kütlə payının təyini | 1 nümunə | 35.00 |
1.72. | Pasterizə olunmanın təyini (Peroksidazanın təyini) | 1 nümunə | 36.00 |
1.73. | Həll olunmayan maddələrin təyini | 1 nümunə | 21.00 |
1.74. | Yağlılığın təyini | 1 nümunə | 28.00 |
1.75. | Prolinin təyini | 1 nümunə | 54.00 |
1.76. | Alışma temperaturunun təyini | 1 nümunə | 18.00 |
1.77. | Quru qalığın təyini | 1 nümunə | 18.00 |
1.78. | İslanma dərəcəsinin təyini | 1 nümunə | 18.00 |
1.79. | Furfurolun kütlə payının təyini | 1 nümunə | 54.00 |
1.80. | Malvidin diqlükozid və onun törəmələrinin təyini | 1 nümunə | 61.00 |
1.81. | Polifosfatların təyini | 1 nümunə | 35.00 |
1.82. | Sərbəst xlor qalığının təyini | 1 nümunə | 24.00 |
1.83. | Özlülüyün təyini | 1 nümunə | 18.00 |
1.84. | Sedimentasiya indeksinin təyini | 1 nümunə | 30.00 |
1.85. | Süddə təmizliyin təyini | 1 nümunə | 14.00 |
1.86. | Yumşaq hissənin turşuluğunun təyini | 1 nümunə | 25.00 |
1.87. | Anbar zərərvericilərinin təyini | 1 nümunə | 18.00 |
1.88. | Şəkərin kütlə payının təyini | 1 nümunə | 36.00 |
1.89. | Taninin təyini | 1 nümunə | 54.00 |
1.90. | Ağlılığın təyini | 1 nümunə | 10.00 |
1.91. | Suyun kütlə payının təyini | 1 nümunə | 30.00 |
1.92. | Qələviliyin təyini | 1 nümunə | 25.00 |
1.93. | Fosfatların təyini | 1 nümunə | 35.00 |
1.94. | Elektrik keçiriciliyinin təyini | 1 nümunə | 22.00 |
1.95. | Ümumi ekstraktivliyin təyini | 1 nümunə | 24.00 |
1.96. | Gətirilmiş ekstraktivliyin təyini | 1 nümunə | 28.00 |
1.97. | Ümumi kükürd dioksidin təyini | 1 nümunə | 24.00 |
1.98. | Sərbəst kükürd dioksidin təyini | 1 nümunə | 25.00 |
1.99. | Turşuluq ədədinin təyini | 1 nümunə | 28.00 |
1.100. | Tündlülüyün təyini | 1 nümunə | 18.00 |
1.101. | Sabunlaşma ədədinin təyini | 1 nümunə | 35.00 |
1.102. | Sabunlaşmayan maddələrin kütlə payının təyini | 1 nümunə | 35.00 |
1.103. | Ümumi alkoqolun təyini | 1 nümunə | 35.00 |
1.104. | Üzvi turşuların təyini | 1 nümunə | 24.00 |
1.105. | Briks ədədinin təyini | 1 nümunə | 23.00 |
1.106. | CO2 qazının kütlə payının təyini | 1 nümunə | 22.00 |
1.107. | Ətin kütlə payının təyini | 1 nümunə | 23.00 |
1.108. | Nisbi sıxlığın təyini | 1 nümunə | 18.00 |
1.109. | Uçucu turşuların kütlə payının təyini | 1 nümunə | 23.00 |
1.110. | Fruktozanın kütlə payının təyini | 1 nümunə | 51.00 |
1.111. | Qlükozanın kütlə payının təyini | 1 nümunə | 51.00 |
1.112. | Orqanoleptik göstəricilərin təyini | 1 nümunə | 16.00 |
1.113. | Sınıq və mexaniki zədələnmiş ləpələrin təyini | 1 nümunə | 16.00 |
1.114. | Büzüşmüş, qurumuş, inkişaf etməmiş ləpələrin təyini | 1 nümunə | 16.00 |
1.115. | Zərərvericilərlə zədələnmiş, acılaşmış ləpələrin təyini | 1 nümunə | 16.00 |
1.116. | Əlavə bitki mənşəli qarışıqların təyini | 1 nümunə | 18.00 |
1.117. | Mineral qarışıqların təyini | 1 nümunə | 18.00 |
1.118. | Şüşəvariliyin təyini | 1 nümunə | 18.00 |
1.119. | Tam bişmənin təyini (makaron məmulatları) | 1 nümunə | 18.00 |
1.120. | Həqiqi ekstrakt və başlanğıc susloda quru maddənin təyini | 1 nümunə | 24.00 |
1.121. | Limon turşusunun kütlə payının təyini | 1 nümunə | 43.00 |
1.122. | Alma turşusunun kütlə payının təyini | 1 nümunə | 45.00 |
1.123. | Çaxır turşusunun kütlə payının təyini | 1 nümunə | 45.00 |
1.124. | Faktiki alkoqolun təyini | 1 nümunə | 24.00 |
1.125. | Sulfid turşusunun təyini | 1 nümunə | 24.00 |
1.126. | Turşuluğun və qələviliyin təyini | 1 nümunə | 24.00 |
1.127. | ICUMSA vahidi ilə rəng təyini | 1 nümunə | 31.00 |
1.128. | Xırdalığın və sıxlığın təyini | 1 nümunə | 23.00 |
1.129. | Quru yağsız süd qalığının təyini | 1 nümunə | 36.00 |
1.130. | Fosforlu tərkibli maddələrin kütlə payının təyini | 1 nümunə | 34.00 |
1.131. | Karatinoidlərin təyini | 1 nümunə | 49.00 |
1.132. | Şəkər tozunda irililik dərəcəsinin təyini | 1 nümunə | 19.00 |
1.133. | Efir yağlarının təyini | 1 nümunə | 40.00 |
1.134. | Süd turşusu kütlə payının təyini | 1 nümunə | 18.00 |
1.135. | Permanqanat indeksinin təyini | 1 nümunə | 26.00 |
1.136. | Çöküntünün kütlə miqdarının təyini | 1 nümunə | 18.00 |
1.137. | Şirədə alma turşusunun kütlə payının təyini | 1 nümunə | 24.00 |
1.138. | Sınma ədədinin təyini | 1 nümunə | 18.00 |
1.139. | Enerji dəyərinin təyini (hesablama yolu ilə) | 1 nümunə | 29.00 |
1.140. | Naturanın təyini | 1 nümunə | 18.00 |
1.141. | Qeyri-yağ qatışıqlarının təyini | 1 nümunə | 18.00 |
1.142. | Uçucu yağ turşularının təyini | 1 nümunə | 29.00 |
1.143. | Reduksiyaedici şəkərin təyini | 1 nümunə | 29.00 |
1.144. | Yumurta sarısının təyini | 1 nümunə | 30.00 |
1.145. | Emulsiyanın dayanıqlılığının təyini | 1 nümunə | 21.00 |
1.146. | Sərbəst turşuluğun təyini | 1 nümunə | 26.00 |
1.147. | Oksidləşmənin təyini | 1 nümunə | 24.00 |
1.148. | Əsas maddənin kütlə payının təyini | 1 nümunə | 33.00 |
1.149. | Köpüklənmənin təyini | 1 nümunə | 24.00 |
1.150. | Qalıq spirtin təyini | 1 nümunə | 21.00 |
1.151. | Turşuda həll olmayan külün təyini | 1 nümunə | 30.00 |
1.152. | Qurutma zamanı itkinin kütlə payı | 1 nümunə | 22.00 |
1.153. | Təmizliyin təyini | 1 nümunə | 16.00 |
1.154. | Həllolma müddətinin təyini | 1 nümunə | 10.00 |
1.155. | Polifenolların (aşılayıcı maddələr) təyini | 1 nümunə | 47.00 |
1.156. | Su aktivliyinin təyini | 1 nümunə | 28.00 |
1.157. | Fenol və furan birləşmələrinin təyini | 1 nümunə | 94.00 |
1.158. | Zibil qarışığının təyini | 1 nümunə | 18.00 |
1.159. | Dən qarışığının təyini | 1 nümunə | 18.00 |
1.160. | Yaş qlütenin miqdarının təyini | 1 nümunə | 27.00 |
1.161. | Qlüten indeksinin təyini | 1 nümunə | 27.00 |
1.162. | Cücərmiş dənin təyini | 1 nümunə | 18.00 |
1.163. | Azotun təyini | 1 nümunə | 40.00 |
1.164. | Rəng təyini | 1 nümunə | 12.00 |
1.165. | Diastaza ədədinin təyini (klassik metod) | 1 nümunə | 23.00 |
1.166. | Amonium ionlarının təyini | 1 nümunə | 25.00 |
1.167. | Antibiotik qalıq miqdarının təyini | 1 nümunə | 200.00 |
1.168. | Politsiklik aromatik hidrokarbonların (PAH)benzo(a)piren, benzo(a) anthrasen, benzo(b)floranthen, krisen və b.) təyini | 1 nümunə | 165.00 |
1.169. | Pestisid qalıqlarının miqdarının təyini | 1 nümunə | 151.00 |
1.170. | Aflatoksin B1 təyini | 1 nümunə | 154.00 |
1.171. | Aflatoksin M1 təyini | 1 nümunə | 141.00 |
1.172. | Patulin təyini | 1 nümunə | 140.00 |
1.173. | Histamin təyini | 1 nümunə | 82.00 |
1.174. | T-2 toksinin təyini | 1 nümunə | 150.00 |
1.175. | Qlifosat pestisid qalığının miqdarının təyini | 1 nümunə | 50.00 |
1.176. | Hormonların təyini (testosteron, DES, metiltestosteron, progesteron və b.), hər bir parametr üçün | 1 nümunə | 177.00 |
1.177. | Ditiokarbamatlı pestisid qalıqlarının miqdarının təyini | 1 nümunə | 105.00 |
1.178. | Sterolların təyini | 1 nümunə | 95.00 |
1.179. | Omeqa-3 yağ turşusunun təyini | 1 nümunə | 98.00 |
1.180. | Boyaq maddələrinin təyini | 1 nümunə | 80.00 |
1.181. | Ağır metalların təyini (Pb, Cd, As, Hg, Sn, Cu, Fe, Zn və s.), hər bir parametr üçün | 1 nümunə | 52.00 |
1.182. | Konservantların təyini (sorbin turşusu, benzoy turşusu və s.) hər bir parametr üçün | 1 nümunə | 70.00 |
1.183. | Kofeinin kütlə payının təyini | 1 nümunə | 53.00 |
1.184. | Trans izomerlərin təyini | 1 nümunə | 118.00 |
1.185. | Yağ turşularının təyini | 1 nümunə | 118.00 |
1.186. | Ümumi yağ fazasında süd yağının kütlə payının təyini | 1 nümunə | 118.00 |
1.187. | Sivuş yağlarının (ali spirtlər) kütlə qatılığının təyini | 1 nümunə | 62.00 |
1.188. | Aldehidlərin kütlə qatılığının təyini | 1 nümunə | 62.00 |
1.189. | Mürəkkəb efirlərin kütlə qatılığının təyini | 1 nümunə | 62.00 |
1.190. | Metil spirtinin həcm payının təyini | 1 nümunə | 62.00 |
1.191. | Melamin təyini | 1 nümunə | 79.00 |
1.192. | Perxlorat pestisid qalığının miqdarının təyini | 1 nümunə | 84.00 |
1.193. | Şəkərlərin (saxarozanın, qlükozanın, fruktozanın, maltozanın, qliserinin və s.) miqdarının təyini (HPLC-də), hər bir parametr üzrə | 1 nümunə | 56.00 |
1.194. | Ümumi aflatoksinlərin təyini | 1 nümunə | 154.00 |
1.195. | Zearalenon təyini | 1 nümunə | 150.00 |
1.196. | Oxratoksin A təyini | 1 nümunə | 150.00 |
1.197. | Dezoksinivalenol (Vomitoksin) təyini | 1 nümunə | 150.00 |
1.198. | Orta efirlərin kütlə qatılığının təyini | 1 nümunə | 62.00 |
1.199. | Benzo(a)piren təyini | 1 nümunə | 146.00 |
1.200. | Mineralların təyini (Mg, Al, Mn, Co, Se, Ni və s.), hər bir parametr üçün | 1 nümunə | 45.00 |
1.201. | Yod ədədinin təyini (GC-də) | 1 nümunə | 118.00 |
1.202. | Vitaminlərin təyini (B qrupu, C, A, D, E və s.), hər bir parametr üçün | 1 nümunə | 190.00 |
1.203. | Köməkçi maddələrin təyini (yağ turşuları, hialuron turşusu, karnitin və s.) | 1 nümunə | 100.00 |
1.204. | Xinin təyini | 1 nümunə | 120.00 |
1.205. | İnozitol təyini | 1 nümunə | 128.00 |
1.206. | Qlükoronolakton təyini | 1 nümunə | 133.00 |
1.207. | Kreatin təyini | 1 nümunə | 105.00 |
1.208. | Tərkib təyini (FTIR metodu ilə) | 1 nümunə | 75.00 |
1.209. | Tərkib təyini (xromatoqrafiya metodu ilə) | 1 nümunə | 142.00 |
1.210. | Ekstraksiya maddələrinin (bitki və heyvan mənşəli) təyini, hər bir parametr üçün | 1 nümunə | 142.00 |
1.211. | Amin turşularının təyini (hər bir parametr üzrə) | 1 nümunə | 150.00 |
1.212. | Dadlandırıcıların təyini (hər bir parametr üzrə) | 1 nümunə | 140.00 |
1.213. | Emulqatorların təyini (hər bir parametr üzrə) | 1 nümunə | 92.00 |
1.214. | Ətirləndiricilərin təyini (hər bir parametr üzrə) | 1 nümunə | 140.00 |
1.215. | Rəf ömrü təyini (iki parametr, üç temperatur nöqtəsində) | 1 nümunə | 150.00 |
1.216. | Dioksinlərin və PXB-nin təyini | 1 nümunə | 434.00 |
1.217. | Taurinin kütlə payının təyini | 1 nümunə | 70.00 |
1.218. | Sabunun miqdarının təyini | 1 nümunə | 53.00 |
1.219. | Tokoferol və tokotrienolların miqdarının təyini | 1 nümunə | 251.00 |
1.220. | Hydrocyanic acid | 1 nümunə | 76.00 |
1.221. | Sitrinin təyini | 1 nümunə | 259.00 |
1.222. | Fumonizinlərin təyini | 1 nümunə | 172.00 |
1.223. | 3-monoxlorpropan-1,2-diol (3-MCPD) və qlisidil yağ turşusu efiriərinin təyini | 1 nümunə | 170.00 |
1.224. | Erqot Sklerotia (mahmız) təyini | 1 nümunə | 33.00 |
1.225. | Polyar maddələrin təyini | 1 nümunə | 64.00 |
1.226. | Tropan Alkoloidlərinin təyini | 1 nümunə | 75.00 |
1.227. | Karbonun sabit izotop nisbətinin təyini | 1 nümunə | 252.00 |
2. | Mikrobioloji müayinələr | ||
2.1. | Salmonella təyini | 1 nümunə | 65.00 |
2.2. | Koliform bakteriyalarının təyini | 1 nümunə | 38.00 |
2.3. | Suda koliform bakteriyalarının təyini | 1 nümunə | 50.00 |
2.4. | Suda fekal koliform bakteriyalarının təyini | 1 nümunə | 50.00 |
2.5. | Ümumi mikroorqanizmlərin sayının təyini | 1 nümunə | 30.00 |
2.6. | Clostridium perfringens təyini | 1 nümunə | 84.00 |
2.7. | Suda Enterococci təyini | 1 nümunə | 48.00 |
2.8. | Enterobacteriyaların təyini | 1 nümunə | 47.00 |
2.9. | Bacillus cereus təyini | 1 nümunə | 53.00 |
2.10. | Suda Pseudomonas aeruginosa təyini | 1 nümunə | 57.00 |
2.11. | Koaqulyaz müsbət stafilokokların (Staphylococcus aureus) təyini | 1 nümunə | 49.00 |
2.12. | E.Coli təyini | 1 nümunə | 40.00 |
2.13. | Listeria monocytogenes təyini | 1 nümunə | 95.00 |
2.14. | Mezofil süd turşusu bakteriyalarının təyini | 1 nümunə | 35.00 |
2.15. | Suda ümumi mikroorqanizmlərin 22 dərəcədə təyini | 1 nümunə | 25.00 |
2.16. | Suda ümumi mikroorqanizmlərin 37 dərəcədə təyini | 1 nümunə | 25.00 |
2.17. | Sənaye sterilliyinin təyini | 1 nümunə | 28.00 |
2.18. | Proteus təyini | 1 nümunə | 44.00 |
2.19. | Suda Legionella təyini | 1 nümunə | 71.00 |
2.20. | Enterobacter sakazakii təyini | 1 nümunə | 56.00 |
2.21. | Bacillus mesentericus təyini | 1 nümunə | 36.00 |
2.22. | E.coli 0157 təyini | 1 nümunə | 85.00 |
2.23. | Termotorelant Campylobacter təyini | 1 nümunə | 100.00 |
2.24. | Suda Salmonella təyini | 1 nümunə | 65.00 |
2.25. | Bacillus subtilis təyini | 1 nümunə | 52.00 |
2.26. | Kif göbələklərinin təyini | 1 nümunə | 30.00 |
2.27. | Maya göbələklərinin təyini | 1 nümunə | 30.00 |
2.28. | Kif və maya göbələklərinin təyini | 1 nümunə | 43.00 |
2.29. | Listeria təyini | 1 nümunə | 95.00 |
2.30. | Shigella təyini | 1 nümunə | 77.00 |
2.31. | Vibrio cholerae təyini | 1 nümunə | 53.00 |
2.32. | Vibrio parahaemolyticus təyini | 1 nümunə | 53.00 |
2.33. | Sulfid reduksiyaedici anaerob bakteriyaların təyini | 1 nümunə | 84.00 |
2.34. | Streptococcus thermophilus təyini | 1 nümunə | 57.00 |
2.35. | Cronobacter təyini | 1 nümunə | 56.00 |
2.36. | E.coli 0157 təyini (VIDAS expres metod) | 1 nümunə | 155.00 |
2.37. | Salmonella (VIDAS expres metod) | 1 nümunə | 155.00 |
2.38. | Listeria monocytogenes təyini (VIDAS expres metod) | 1 nümunə | 155.00 |
2.39. | Stafilokok enterotoksinlərinin təyini (VIDAS expres metod) | 1 nümunə | 230.00 |
2.40. | Campylobacter təyini (VIDAS expres metod) | 1 nümunə | 170.00 |
3. | Radioloji müayinələr | ||
3.1. | Sezium-137 təyini | 1 nümunə | 55.00 |
3.2. | Stronsium-90 təyini | 1 nümunə | 55.00 |
4. | Molekulyar-bioloji müayinələr | ||
4.1. | Bütün qida məhsulları, yem və toxumlarda screening metodu ilə GMO (35S NOS FMV və s. markerlərin) təyini | 1 nümunə | 539.00 |
4.2. | Bütün qida məhsulları, yem və toxumlarda screening metodu ilə GMO (35S NOS FMV və s. markerlərin) təyini | 5 nümunə | 1042.00 |
4.3. | Bütün qida məhsulları, yem və toxumlarda screening metodu ilə GMO (35S NOS FMV və s. markerlərin) təyini | 10 nümunə | 1864.00 |
4.4. | Soya tərkibli ərzaq, yem və toxum məhsullarında müxtəlif növ soyanın identifikasiyası | 1 nümunə | 667.00 |
4.5. | Soya tərkibli ərzaq, yem və toxum məhsullarında müxtəlif növ soyanın identifikasiyası | 5 nümunə | 1269.00 |
4.6. | Soya tərkibli ərzaq, yem və toxum məhsullarında müxtəlif növ soyanın identifikasiyası | 10 nümunə | 2264.00 |
4.7. | PZR metodu ilə E.Coli O157 təyini | 1 nümunə | 281.00 |
4.8. | PZR metodu ilə E.Coli O157 təyini | 5 nümunə | 667.00 |
4.9. | PZR metodu ilə E.Coli O157 təyini | 10 nümunə | 1086.00 |
4.10. | PZR metodu ilə Clostridium botulinum təyini | 1 nümunə | 333.00 |
4.11. | PZR metodu ilə Clostridium botulinum təyini | 5 nümunə | 731.00 |
4.12. | PZR metodu ilə Clostridium botulinum təyini | 10 nümunə | 1157.00 |
4.13. | Süd və süd məhsullarında PZR metodu ilə Brucella spp. təyini | 1 nümunə | 748.00 |
4.14. | Süd və süd məhsullarında PZR metodu ilə Brucella spp. təyini | 5 nümunə | 1496.00 |
4.15. | Süd və süd məhsullarında PZR metodu ilə Brucella spp. təyini | 10 nümunə | 2590.00 |
4.16. | PZR metodu ilə Clostridium perfringens təyini | 1 nümunə | 268.00 |
4.17. | PZR metodu ilə Clostridium perfringens təyini | 5 nümunə | 592.00 |
4.18. | PZR metodu ilə Clostridium perfringens təyini | 10 nümunə | 1014.00 |
4.19. | PZR metodu ilə Salmonella təyini | 1 nümunə | 267.00 |
4.20. | PZR metodu ilə Salmonella təyini | 5 nümunə | 590.00 |
4.21. | PZR metodu ilə Salmonella təyini | 10 nümunə | 1010.00 |
4.22. | PZR metodu ilə Salmonella, S.enteritidis, S.typhimurium təyini (multiplex diaqnostik dəst ilə) | 1 nümunə | 296.00 |
4.23. | PZR metodu ilə Salmonella, S.enteritidis, S.typhimurium təyini (multiplex diaqnostik dəst ilə) | 5 nümunə | 656.00 |
4.24. | PZR metodu ilə Salmonella, S.enteritidis, S.typhimurium təyini (multiplex diaqnostik dəst ilə) | 10 nümunə | 1062.00 |
4.25. | PZR metodu ilə Diarrheal E.coli-EHEC (VT1, VT2), ETEC (LT, ST) təyini | 1 nümunə | 319.00 |
4.26. | PZR metodu ilə Diarrheal E.coli-EHEC (VT1, VT2), ETEC (LT, ST) təyini | 5 nümunə | 756.00 |
4.27. | PZR metodu ilə Diarrheal E.coli-EHEC (VT1, VT2), ETEC (LT, ST) təyini | 10 nümunə | 1325.00 |
4.28. | PZR metodu ilə Listeria monocytegenes təyini | 1 nümunə | 314.00 |
4.29. | PZR metodu ilə Listeria monocytegenes təyini | 5 nümunə | 796.00 |
4.30. | PZR metodu ilə Listeria monocytegenes təyini | 10 nümunə | 1411.00 |
4.31. | PZR metodu ilə Enterobacter sakazakii təyini | 1 nümunə | 274.00 |
4.32. | PZR metodu ilə Enterobacter sakazakii təyini | 5 nümunə | 579.00 |
4.33. | PZR metodu ilə Enterobacter sakazakii təyini | 10 nümunə | 1009.00 |
4.34. | PZR metodu ilə EHEC (Enterohemorrhagic E.coli) təyini | 1 nümunə | 293.00 |
4.35. | PZR metodu ilə EHEC (Enterohemorrhagic E.coli) təyini | 5 nümunə | 679.00 |
4.36. | PZR metodu ilə EHEC (Enterohemorrhagic E.coli) təyini | 10 nümunə | 1175.00 |
4.37. | PZR metodu ilə ETEC (Enterotoxigenic E.coli ) təyini | 1 nümunə | 293.00 |
4.38. | PZR metodu ilə ETEC (Enterotoxigenic E.coli ) təyini | 5 nümunə | 679.00 |
4.39. | PZR metodu ilə ETEC (Enterotoxigenic E.coli ) təyini | 10 nümunə | 1254.00 |
4.40. | PZR metodu ilə EPEC (Enteropathogenic E.coli) təyini | 1 nümunə | 293.00 |
4.41. | PZR metodu ilə EPEC (Enteropathogenic E.coli) təyini | 5 nümunə | 687.00 |
4.42. | PZR metodu ilə EPEC (Enteropathogenic E.coli) təyini | 10 nümunə | 1190.00 |
4.43. | PZR metodu ilə Campylobacter jejuni və Campylobacter coli təyini-tək bir növ üçün | 1 nümunə | 272.00 |
4.44. | PZR metodu ilə Campylobacter jejuni və Campylobacter coli təyini-tək bir növ üçün | 5 nümunə | 823.00 |
4.45. | PZR metodu ilə Campylobacter jejuni və Campylobacter coli təyini-tək bir növ üçün | 10 nümunə | 1483.00 |
4.46. | PZR metodu ilə Shigella təyini | 1 nümunə | 300.00 |
4.47. | PZR metodu ilə Shigella təyini | 5 nümunə | 633.00 |
4.48. | PZR metodu ilə Shigella təyini | 10 nümunə | 1117.00 |
4.49. | PZR metodu ilə Vibrio parahaemolyticus, V.cholera, V.vulnificus təyini-tək bir növ üçün | 1 nümunə | 236.00 |
4.50. | PZR metodu ilə Vibrio parahaemolyticus, V.cholera, V.vulnificus təyini-tək bir növ üçün | 5 nümunə | 500.00 |
4.51. | PZR metodu ilə Vibrio parahaemolyticus, V.cholera, V.vulnificus təyini-tək bir növ üçün | 10 nümunə | 904.00 |
4.52. | PZR metodu ilə Cronobacter təyini | 1 nümunə | 239.00 |
4.53. | PZR metodu ilə Cronobacter təyini | 5 nümunə | 577.00 |
4.54. | PZR metodu ilə Cronobacter təyini | 10 nümunə | 976.00 |
4.55. | Qida məhsullarında koronavirus təyini | 1 nümunə | 107.00 |
4.56. | Qida məhsullarında koronavirus təyini | 5 nümunə | 230.00 |
4.57. | Qida məhsullarında koronavirus təyini | 10 nümunə | 402.00 |
4.58. | Su və qida məhsullarında virusların (Adenovirus, Astrovirus, Enterovirus, Norovirus, Hepatitis A və E, Rotavirus, Sapovirus və s.) təyini-tək bir növ üçün | 1 nümunə | 319.00 |
4.59. | Su və qida məhsullarında virusların (Adenovirus, Astrovirus, Enterovirus, Norovirus, Hepatitis A və E, Rotavirus, Sapovirus və s.) təyini-tək bir növ üçün | 5 nümunə | 566.00 |
4.60. | Su və qida məhsullarında virusların (Adenovirus, Astrovirus, Enterovirus, Norovirus, Hepatitis A və E, Rotavirus, Sapovirus və s.) təyini-tək bir növ üçün | 10 nümunə | 986.00 |
4.61. | Jelatinin PZR metodu ilə mənşəyinin təyini | 1 nümunə | 342.00 |
4.62. | Jelatinin PZR metodu ilə mənşəyinin təyini | 5 nümunə | 785.00 |
4.63. | Jelatinin PZR metodu ilə mənşəyinin təyini | 10 nümunə | 1359.00 |
4.64. | Allergenlərin (yerfındığı) PZR metodu ilə təyini | 1 nümunə | 454.00 |
4.65. | Allergenlərin (yerfındığı) PZR metodu ilə təyini | 5 nümunə | 941.00 |
4.66. | Allergenlərin (yerfındığı) PZR metodu ilə təyini | 10 nümunə | 1670.00 |
4.67. | Allergenlərin (süd) PZR metodu ilə təyini | 1 nümunə | 433.00 |
4.68. | Allergenlərin (süd) PZR metodu ilə təyini | 5 nümunə | 844.00 |
4.69. | Allergenlərin (süd) PZR metodu ilə təyini | 10 nümunə | 1478.00 |
4.70. | Allergenlərin (soya) PZR metodu ilə təyini | 1 nümunə | 480.00 |
4.71. | Allergenlərin (soya) PZR metodu ilə təyini | 5 nümunə | 987.00 |
4.72. | Allergenlərin (soya) PZR metodu ilə təyini | 10 nümunə | 1745.00 |
4.73. | Allergenlərin (yumurta) PZR metodu ilə təyini | 1 nümunə | 414.00 |
4.74. | Allergenlərin (yumurta) PZR metodu ilə təyini | 5 nümunə | 741.00 |
4.75. | Allergenlərin (yumurta) PZR metodu ilə təyini | 10 nümunə | 1288.00 |
4.76. | Allergenlərin (xərçəngkimilər) PZR metodu ilə təyini | 1 nümunə | 421.00 |
4.77. | Allergenlərin (xərçəngkimilər) PZR metodu ilə təyini | 5 nümunə | 786.00 |
4.78. | Allergenlərin (xərçəngkimilər) PZR metodu ilə təyini | 10 nümunə | 1362.00 |
4.79. | Allergenlərin (qluten) PZR metodu ilə təyini | 1 nümunə | 502.00 |
4.80. | Allergenlərin (qluten) PZR metodu ilə təyini | 5 nümunə | 789.00 |
4.81. | Allergenlərin (qluten) PZR metodu ilə təyini | 10 nümunə | 1389.00 |
4.82. | Ət və ət məhsulları PZR metodu ilə quş əti (toyuq, hindquşu, qaz, ördək və s.) mənşəyinin təyini-tək bir növ üçün | 1 nümunə | 311.00 |
4.83. | Ət və ət məhsulları PZR metodu ilə quş əti (toyuq, hindquşu, qaz, ördək və s.) mənşəyinin təyini-tək bir növ üçün | 5 nümunə | 699.00 |
4.84. | Ət və ət məhsulları PZR metodu ilə quş əti (toyuq, hindquşu, qaz, ördək və s.) mənşəyinin təyini-tək bir növ üçün | 10 nümunə | 1188.00 |
4.85. | Ət və ət məhsulları, bəzi qida məhsullarında PZR metodu ilə mənşənin (mal, qoyun, keçi, at, uzunqulaq, donuz, camış, dovşan və s.) təyini-tək bir növ üçün | 1 nümunə | 313.00 |
4.86. | Ət və ət məhsulları, bəzi qida məhsullarında PZR metodu ilə mənşənin (mal, qoyun, keçi, at, uzunqulaq, donuz, camış, dovşan və s.) təyini-tək bir növ üçün | 5 nümunə | 692.00 |
4.87. | Ət və ət məhsulları, bəzi qida məhsullarında PZR metodu ilə mənşənin (mal, qoyun, keçi, at, uzunqulaq, donuz, camış, dovşan və s.) təyini-tək bir növ üçün | 10 nümunə | 1190.00 |
4.88. | PZR metodu ilə balığın mənşə təyini | 1 nümunə | 301.00 |
4.89. | PZR metodu ilə balığın mənşə təyini | 5 nümunə | 679.00 |
4.90. | PZR metodu ilə balığın mənşə təyini | 10 nümunə | 1177.00 |
4.91. | PZR metodu ilə ət və ət məhsullarında mənşənin təyini (multiplex diaqnostik dəst ilə) | 1 nümunə | 393.00 |
4.92. | PZR metodu ilə ət və ət məhsullarında mənşənin təyini (multiplex diaqnostik dəst ilə) | 5 nümunə | 880.00 |
4.93. | PZR metodu ilə ət və ət məhsullarında mənşənin təyini (multiplex diaqnostik dəst ilə) | 10 nümunə | 1515.00 |
4.94. | Su və qida məhsullarında virusların təyini (multiplex diaqnostik dəst ilə) | 1 nümunə | 388.00 |
4.95. | Su və qida məhsullarında virusların təyini (multiplex diaqnostik dəst ilə) | 5 nümunə | 677.00 |
4.96. | Su və qida məhsullarında virusların təyini (multiplex diaqnostik dəst ilə) | 10 nümunə | 1184.00 |
4.97. | PZR metodu ilə Yersinia enterocolitica təyini | 1 nümunə | 254.00 |
4.98. | PZR metodu ilə Yersinia enterocolitica təyini | 5 nümunə | 636.00 |
4.99. | PZR metodu ilə Yersinia enterocolitica təyini | 10 nümunə | 1123.00 |
4.100. | Yağ və yağlı nümunələrdə GMO (35S NOS FMV və s. markerlərin) təyini | 1 nümunə | 555.00 |
4.101. | Yağ və yağlı nümunələrdə GMO (35S NOS FMV və s. markerlərin) təyini | 5 nümunə | 1227.00 |
4.102. | Yağ və yağlı nümunələrdə GMO (35S NOS FMV və s. markerlərin) təyini | 10 nümunə | 2083.00 |
4.103. | PZR metodu ilə ət və ət məhsullarında HALAL test | 1 nümunə | 623.00 |
4.104. | PZR metodu ilə ət və ət məhsullarında HALAL test | 5 nümunə | 1424.00 |
4.105. | PZR metodu ilə ət və ət məhsullarında HALAL test | 10 nümunə | 2498.00 |
5. | Qablaşdırma materiallarına dair müayinələr | ||
5.1. | Üzvi tərkibin təyini (mənşə təyini) | 1 nümunə | 75.00 |
5.2. | Element tərkibinin təyini | 1 nümunə | 75.00 |
5.3. | Suda ümumi miqrasiyanın təyini (su əsaslı qida) | 1 nümunə | 122.00 |
5.4. | Etanolda ümumi miqrasiyanın təyini (alkoqollu qida) | 1 nümunə | 126.00 |
5.5. | Asetat turşusunda ümumi miqrasiyanın təyini (turşu əsaslı qida) | 1 nümunə | 121.00 |
5.6. | Yağda ümumi miqrasiyanın təyini (yağ əsaslı qida) | 1 nümunə | 182.00 |
5.7. | Akrilonitrilin miqrasiyasının təyini | 1 nümunə | 122.00 |
5.8. | Metanolun miqrasiyasının təyini | 1 nümunə | 116.00 |
5.9. | Etilenqlikolun miqrasiyasının təyini | 1 nümunə | 129.00 |
5.10. | E-Kaprolaktamın miqrasiyasının təyini | 1 nümunə | 245.00 |
5.11. | Heksametilendiaminin miqrasiyasının təyini | 1 nümunə | 125.00 |
5.12. | Melaminin miqrasiyasının təyini | 1 nümunə | 212.00 |
5.13. | Fenolun miqrasiyasının təyini | 1 nümunə | 122.00 |
5.14. | Benzolun miqrasiyasının təyini | 1 nümunə | 119.00 |
5.15. | Difenilolpropanın miqrasiyasının təyini | 1 nümunə | 117.00 |
5.16. | Epixlorhidrin təyini | 1 nümunə | 140.00 |
5.17. | 2,2-bis-(4-hidroksofenil)-propan (BPA) təyini | 1 nümunə | 144.00 |
5.18. | Ftalatların təyini (DINP, DEHP və s.), hər bir parametr üçün | 1 nümunə | 176.00 |
5.19. | Nitrozaminlərin təyini (NDMA, NDEA və s.), hər bir parametr üçün | 1 nümunə | 117.00 |
5.20. | Antioksidantların təyini (2,6-bis (1,1-dimetiletil)-4-metil-fenol (Antioxsidant BHT) və s.), hər bir parametr üçün | 1 nümunə | 188.00 |
5.21. | Formaldehidin miqrasiyasının təyini | 1 nümunə | 129.00 |
5.22. | Asetaldehidin miqrasiyasının təyini | 1 nümunə | 118.00 |
5.23. | Kartonda sellülozanın miqdarının təyini | 1 nümunə | 105.00 |
5.24. | Rəng davamlılığının təyini | 1 nümunə | 118.00 |
5.25. | Sterilizasiya zamanı boya və lak örtüklərinin davamlılığının təyini | 1 nümunə | 93.00 |
5.26. | Ağır metalların təyini (Pb, Cd, As, Hg və b.) hər bir parametr üçün | 1 nümunə | 52.00 |
5.27. | Miqrasiya edən elementlərin təyini (Ba, Li, Al, Fe, Mn, Mg, Cr, Co, Cu, Sb, Zn, Sn və b.), hər bir parametr üçün | 1 nümunə | 60.00 |
5.28. | Titan dioksid (TiO2) təyini | 1 nümunə | 83.00 |
5.29. | Butadien təyini | 1 nümunə | 131.00 |
5.30. | Vinilasetat təyini | 1 nümunə | 129.00 |
5.31. | Aseton təyini | 1 nümunə | 119.00 |
5.32. | Vinilxlorid təyini | 1 nümunə | 130.00 |
5.33. | Stirol təyini | 1 nümunə | 129.00 |
5.34. | Metilmetakrilat təyini | 1 nümunə | 131.00 |
5.35. | Polietilentereftalat təyini | 1 nümunə | 128.00 |
5.36. | Metilasetat təyini | 1 nümunə | 126.00 |
5.37. | 3-monoxloropropan-1,2-diol (3- MCPD) və onun analoqlarının təyini | 1 nümunə | 164.00 |
5.38. | İlkin aromatik aminlərin təyini | 1 nümunə | 165.00 |
5.39. | Kağızda ümumi miqrasiyanın təyini | 1 nümunə | 151.00 |
5.40. | Politsiklik aromatik hidrokarbonların (PAH)-benzo(a)piren, benzo(a) anthrasen, benzo(b)floranthen, krisen və s.) təyini | 1 nümunə | 165.00 |
6. | Bioloji aktiv qida məhsulları və qida əlavələrinə dair müayinələr | ||
6.1. | Orta kütlənin təyini | 1 nümunə | 10.00 |
6.2. | Xarici görünüş, diametr və hündürlüyün təyini | 1 nümunə | 10.00 |
6.3. | Sərtlik, dağılma müddətinin və həllolma göstəricisinin təyini | 1 nümunə | 29.00 |
6.4. | Qalıq suyun miqdarının təyini | 1 nümunə | 25.00 |
6.5. | Qalıq üzvi həlledicilərin təyini | 1 nümunə | 75.00 |
6.6. | Qadağan olunmuş maddələrin (sibut-ramin, metilheksanamin və s.) təyini, hər bir parametr üçün | 1 nümunə | 150.00 |
6.7. | Qida əlavələrinin tərkib analizi | 1 nümunə | 310.00 |